Title of a News Article

Kibar Feyzo filmi Urfa'da yaşatılıyor...

Kibar Feyzo filmi Urfa'da yaşatılıyor...
banner206

1978 yılında Atıf Yılmaz yönetmenliğinde çekilen; Kemal Sunal, Şener Şen, Müjde Ar, adile Naşit ve İlyas Salman gibi ünlü isimlerin başrolde oynadığı Kibar Feyzo filmi Şanlıurfa'da yaşatılıyor.

Günümüzde TV'lerde halen yayınlandığı zaman izleyicileri ekran karşısına kilitleyen yeşilçam filmleri arasında yer alan Kibar Feyzo, şimdilerde köylüler tarafından birebir taklit edilerek sosyal medyada tekrardan adından söz ettiriyor.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesine bağlı Külünçe köyünde tarım işiyle uğraşan Selim Sürücü ve yakın arkadaşları, boş kaldıkları vakitlerinde sosyal medya aracı olan tiktok'a özel videolar çekerek dikkatlerine üzerlerine çekiyorlar. Yüzbinlerce kişi tarafından izlenen taklit videoları büyük beğeni topluyor. Rahmetli Kemal Sunal'ın bir döneme damga vurduğu filmleri arasında bulunan Kibar Feyzo halen izlenmekte ve seyirciyi güldürmekte. 

Selim Sürücü ve arkadaşları da mizah amaçlı taklitlerini yaptığı ünlü isimlerin çektiği Kibar Feyzo filmini kendi köylerinde çekiyor. Ustaca yapılan taklitler büyük beğeni toplarken, Kibar Feyzo filminin tekrar çekilmesi durumda oyuncu arayışları çok kolay olacağa benziyor. Çünkü, Selim Sürücü ve arkadaşları profesyonelleri aratmayacak derece iyi rol oynuyorlar.

İşte o unutulmaz anların taklitleri...

Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2021, 11:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195