Title of a News Article

Konser bugün...

Konser bugün...
banner206

Uğradığı silahlı saldırı sonrası yeniden konser verecek olan Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ne kadar masraf yaptı. 12 yıl aradan sonra ilk defa hayranları karşısına çıkacak olacak Tatlıses, sahne tasarımı için de 1,5 milyon TL harcadığı öğrenildi. Konser biletleri günler öncesinden tükendi.

İmparator İbrahim Tatlıses, silahlı saldırıya uğraması nedeniyle uzun yıllar sevenlerinden uzak kaldı. Ünlü sanatçı sahnelere fırtına gibi dönmeye hazırlanıyor. Bu kapsamda 12 yıl aradan sonra konser gerçekleştirecek olan Tatlıses, konser vereceği alanın dekor tasarımı için de 1,5 milyon TL'yi gözden çıkardığı edinilen bilgiler arasında

İBO SHOW'LA GERİ DÖNMÜŞTÜ

Tatlıses, geçen yıl, yıllar sonra 'İbo Show' ile ekranlara yeniden döndü. İbrahim Tatlıses, birbirinden ünlü dostlarını ve arkadaşlarını yaptığı programda ağırlamıştı. Yayınlandığı her hafta büyük ilgi ile izlenen 'İbo Show'un ardından İbrahim Tatlıses, sahneye çıkarak yeniden bir konser verecek.

1,5 MİLYON MASRAF YAPTI

Dünyanın her yerinden birçok kesimin kalbinde yer tutan İbrahim Tatlıses, 12 yıl aradan sonra Kuruçeşme'de sevenleriyle buluşacak. İbrahim Tatlıses, 23 Eylül yani bugün İstanbul Kuruçeşme'de sevenleriyle buluşacak. Sevenlerine keyifli ve unutulmaz bir akşam yaşatmayı planlayan İbo, hiç bir masraftan kaçmadığı öğrenildi ve 1,5 milyon masraf yaptı.

URFA STAR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142