Title of a News Article

Kurt ve Dağ ailesinin mutlu günü...

Şanlıurfa'da, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kurt'un kardeşi Ömer Kurt ve Damla Dağ, kendileri için düzenlenen görkemli düğün töreninde dünya evine girdiler. Genç çiftin Kirveliğini ise İş Adamı Maruf Güneş yaptı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Sosyal Tesislerinde düzenlenen düğün törenine; Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, MHP Şanlıurfa İl Başkanı Mahmut Güneş, Eyyübiye Belediye Başkan vekili Abdulkadir Mangal, Urfa BŞB Başkan Vekili Faruk Bayuk, İş Adamı Maruf Güneş, birçok STK temsilcileri, ilçe parti başkanları ile üyeleri ve davetliler katıldı.

Gelin Damla ve Damat Ömer'in düğün töreni alanına gelmesiyle başlayan gecede muhteşem bir giriş yapıldı. Meşale ve konfetilerle piste doğru yürüyen Damla ve Ömer çifti havai fişek gösterisi eşliğinde dans ettiler. Bir süre dans eden çiftin üzerine dolar ve TL yağdı.

Tatlıses Telgraf gönderdi...

AK Parti il Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kurt tarafından düğüne davet edilen Urfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, katılım sağlayamadığı düğüne, güllerle isminin yazıldığı dev bir çelek göndererek gençleri onure etti. Dans sonrası Tatlıses'in bir dönem söylediği 'ağam olasan Ömer' Türküsü Damat Ömer ve Gelin Damla'ya armağan edildi.

Bol şahitli nikah töreni...

Genç çiftin nikahı kıyılmak üzere sahne hazırlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün Nikahını kıydığı Ömer ve Damla çiftinin şahitliklerini ise Şanlıurfa Miletvekili Ahmet Akay,Ak parti il Başkanı Bahattin Yıldız,Hilvan belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,Haliliye belediye Başkanı Mehmet Canpolat,Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, MHP Şanlıurfa il Başkanı Mahmut Güneş, Haliliye Melediye Meclis Üyesi Mehmet Emin Ataş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ak parti grup başkan vekili Faruk Bayuk ve İş Adamı Maruf Güneş yaptı.

Kıyılan nikahın ardından şahitler çifte bir ömür boyu mutluluklar dilediler.

Yöresel yemek ve tatlıların ikram edildiği düğünde Geli ve Damadın yakınları gece yarısına kadar davul zurna eşliğinde eğlendiler.

Damadın Ağabeyi AK Parti Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Kurt, düğüne katılım sağlayan herkese teşekkürlerini ileterek genç çifte mutluluklar diledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2019, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195