Title of a News Article

Kurtlar Vadisi Pusu için tarih netleşti

Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizinin yayın tarihi de belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona yeni bölümleri ile 6 Ekim'de Kanal D'de

Kurtlar Vadisi Pusu için tarih netleşti
banner206

Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yeni sezonda kadrosuna kattığı yeni isimlerle de dikkat çeken Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda kadrosuna en son Arka Sokaklar dizisinde rol alan Uğur Pektaş'ı kadrosuna kattı.

Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Perşembe akşamları Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizinin yayın tarihi de belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezona yeni bölümleri ile 6 Ekim'de Kanal D'de...

Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar Eylül'de 9. sezonuyla Kanal D ekranlarında olacak. İstanbul Emniyeti'nde özel görevli olan Rıza Baba ve ekibinin maceralarını anlatan dizi tekrarlarıyla bile çok izleniyor.

Diziye yeni sezonda Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan'a yeni oyuncular eşlik edecek.Gürkan Uygun’un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamadı. Bunun için yeni sezonda bir dönem Arka Sokaklar’da da rol alan Uğur Pektaş ile temasa geçen Pana Film, başarılı oyuncuyu kurtlar Vadisi Pusu’da rol alması için ikna etti.



kaynak: milliyet

 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 13:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
diyar
diyar - 7 yıl Önce

bunlar kafayı yemişler 6 ekim mi kaldı ya bre insaf ya

SIRADAKİ HABER

banner195