Title of a News Article

Marilyn Monroe onun için geldi...

Marilyn Monroe onun için geldi...
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde yaşayan 39 yaşındaki zihinsel engelli Yasin'e doğum günü için büyük bir sürpriz yapıldı.

Ceylanpınar ilçesi Turgut Özal mahalle muhtarı Rıdvan Aydın, engellileri sevindirmeye devam ediyor. İlçede atom karınca muhtar diye anılan genç muhtar Rıdvan Aydın, deyim yerindeyse yine yaptı yapacağını.

Bir zamanların ünlü kadını olan Amerikalı Marilyn Monroe (Melli Mor)'a çok benzeyen Melek Akarmut, Turgut Özal mahalle muhtarı Rıdvan Aydın'ın girişimleri sonucu Mardin ilçesinden Ceylanpınar'a geldi. 

İLK KEZ DOĞUM GÜNÜ HEYECANI YAŞADI

5 Kardeşten biri olan zihinsel engelli Yasin Yılan, 39 yaşına ilk kez bir doğum partisi ile girdi. Görülmeye değer bir doğum günü heyecanı yaşayan Yasin'in mutluluğu herkesi duygulandırdı.

Eşinin tayini nedeniyle Mardin'e yerleşen Melek Akarmut, bir zamanların ünlü kadını Marilyn Monroe benzemesiyle tanınıyor. Yüz, tarz ve giyim olarak Monroe'ye çok benzeyen Melek Akarmut, ilk kez doğum günü yaşayan Yasin Yılan'ın 39. Yaş gününde mutluluğuna ortak oldu. Muhtar Rıdvan Aydın'ın Zihinsel engelli Yasin için düzenlediği doğum günü sürprizinde duygusal anlar yaşandı. Melek Akarmut'u bir anda karşısında gören zihinsel engelli Yasin, sevinçten ne yapacağını bilemedi. Melek Akarmut Yasin'in sevincine yanında olarak ortak oldu.

Konfetilerle Yasin'in 39. Yaş günü kutlandı. Mahallede bulunan çok sayıda kişi, Yasin'i en mutlu gününde yalnız bırakmadı. Melek Akarmut, Muhtar Rıdvan Aydın ile birlikte yaş pastanın mumlarını üfleyerek söndüren Yasin'in mutluluğu yere göğe sığmadı.

Ceylanpınar ilçesinde çalmadık kapı bırakmayan Turgut Özal mahalle muhtarı Rıdvan Aydın, bir kez daha takdir topladı. Muhtar Rıdvan Aydın'ın eşi Berna Aydın da yine eşini yalnız bırakmadı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, 00:23
YORUM EKLE
YORUMLAR
abdullah özdemir
abdullah özdemir - 4 yıl Önce

SEVGİLİ DOSTUM RIDVAN AYDIN ÇOCUKLUK ARKADAŞIMDIR.ÇOCUKLUĞUNDAN BERI HEP ONU EFENDİLİĞİ VE DÜRÜSTLÜĞÜ İLE TANIRIM

SIRADAKİ HABER

banner195