Title of a News Article

Neredeyse bir kez daha küseceklerdi...

Neredeyse bir kez daha küseceklerdi...
banner206

Urfalı ünlü sanatçı imparator lakaplı İbrahim Tatlıses, geri döndüğü ekranlarda bu akşam sezon finali yaptı. Çağırırsa katılmam diyen bir diğer Urfalı sanatçı Mahmut Tuncer, bir kez daha İbo Show'a katıldı. Renkli görüntülere sahne olan programda Tuncer ilk kez parasını kaptırdı. Parayı kapan isim İbrahim Tatlıses oldu.

İbo Show, her cumartesi akşam olduğu gibi bu akşam da yeni bir programı ile yayınlandı. Sezonun son bölümü olan 27. bölüm konukları; Mahmut Tuncer, Gülben Ergen, Mehmet Ali Erbil, Aydemir Akbaş ve Özgür Alter idi. 

Mahmut Tuncer, bir süre önce çıktığı başka magazin programlarında İbo Show'a çağırılsan tekrar çıkar mısın sorularına olumsuz cevaplar vererek katılmayacağını söylemişti fakat, İbo Show yapımcısı Polat Yağcı devreye girerek İbrahim Tatlıses ve Mahmut Tuncer arasındaki buzları eritti ve programa çıkmasına vesile oldu.

TUNCER, TATLISES'E HEM KIZDI HEM DE NASİHATTE BULUNDU 

İbo Show'un bu akşam ki sezon finali bölümünde Mahmut Tuncer İbrahim Tatlıses'e sitemlerde bulundu. İbrahim Tatlıses'in yıllar sonra ekranlara dönmesine en çok sevinen ve her bölümünü kaçırmadığını ifade eden Mahmut Tuncer, aramıza döndün, ne güzel yürüyorsun, koşuyorsun şarkı söylüyorsun, bir daha ağlama, sen ağlayınca bende dayanamıyorum' diyerek ricada bulundu. Tatlıses ise, cevaben karşılık olarak ise 'Bak seni ağlatırım' diyerek espirili bir dille yaklaşım sergiledi.

8. KEZ KÜSECEKLERDİ

İbo Show'a katılmam diye diye yapımcı Polat Yağcı'nın araya girmesiyle katılan bir diğer Urfalı sanatçı Mahmut Tuncer, daha önce de tam hatırlamadığı kadarıyla Tatlıses ile 7 kez küsmüş. Tatlıses, programda Tuncer'e kalk hadi şarkı söyle sözleri üzerine 'karşında babayın adamı mı var emrediyorsun' demesi ise herkesi güldürdü. Tuncer, ara ara sahne alarak o meşhur şarkılarını seslendirerek izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Aralarındaki buzların erimesini fırsat bilen İbrahim Tatlıses, Tuncer'in parasına el koydu. Parasını geri almak isteyen Tuncer her ne kadar çaba sarf etsede istediğini elde edemedi. 

MEHMET ALİ ERBİL BİLDİĞİNİZ GİBİ... 

Ünlü oyuncu ve sunucu Mehmet Ali Erbil, bir süredir gördüğü tedavisi bitirdi ve eski sağlığına kavuştu. İbrahim Tatlıses yıllardır dost olan Erbil, katıldığı İbo Show'a bülbül gibi şakırdı Gülben Ergen ile düet yapan Erbil büyük alkış aldı.

AYDEMİR AKBAŞ KADİM DOST

 Yıllardır herkes İbrahim Tatlıse ile Aydemir Akbaş'ın dost olduğunu biliyor. Programa sonradan gelip erken çıkan isim olan Aydemir Akbaş, İbrahim Tatlıses'in 40 yıldır her defasında arayıp aşağı in gidiyoruz diyip sorgusuz sualsiz ölüme gidiyormuşcasına arkasına bakmadan onunla birlikte gitmesi ise takdire şayan bir hareket olarak karşılandı. Duygulu anların yaşandığı anda İbrahim Tatlıses yine gözyaşlarına hakim olamadı. 

ERGEN VE ALTER'DEN MÜZİK ZİYAFETİ

Bol kahkahalı geçen İbo Show'un sezon finali bölümünde Gülben Ergen ve Özgür Alter, birbirinden güzel eserler seslendirdi. Tatlıses, Özgür Alter'e müzik camiasında destek olacağını da programda dile getirdi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2021, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195