Title of a News Article

Tarkan ve evleneceği Urfalı kız ilk pozu verdi

.

Tarkan ve evleneceği Urfalı kız ilk pozu verdi
banner206
 Tarkan geçtiğimiz günlerde evleneceği kızın, hayranı olan Dilek Pınar olduğunu açıklamıştı. Tarkan’ın 2008’de bir Almanya konserinde Dilek ile verdiği poz yıllar sonra ortaya çıktı.
Tarkan 2015’in son günlerinde kız istemeye giderek evlilik yolunda ilk ciddi adımı atmıştı.
Hürriyet'in haberine göre, Kıbrıs’taki Elexus Hotel’de yılbaşı konserinin ardından yeni yılın ilk günü odasında buluştuğum Tarkan, evleneceği kişinin Pınar Dilek olduğunu doğrulamış sonrasında da ikilinin ilk fotoğrafları Kelebek’te yayınlanmıştı. 

Toplu fotoğrafta aynı karede görüntülenen Tarkan’ın ile Pınar Dilek ile yan yana ilk fotoğrafı ortaya çıktı. Tarkan’ın 2008’de bir Almanya konseri sonrası kuliste verdiği bu poz, Pınar Dilek ile büyük aşkın temellerini attı.
Tarkan, “eşim olacak” dediği Pınar Dilek hakkında çıkan haberlere isyan ederek, herkesin özel yaşamına daha saygılı, daha duyarlı olmalarını rica etti.


 TARKAN HUZURU HER ZAMAN EVİNDE BULDU
Çocuk için evleneceği yazılıp çizilen Tarkan’ı en iyi tanıyan kişilerden biri olan 14 yıldır birlikte çalıştığı eski koruması Levent Ağaoğlu, Tarkan ile Pınar Dilek’in tanışmasına kendisinin vesile olduğunu söyledi.

Almanya konserleri sırasında kendisine yardımcı olan Dilek’in akrabasının ricası üzerine kulise aldığı Pınar Dilek ile Tarkan’ın tanıştıktan yıllar sonra flört
etmeye başladığını belirten Ağaoğlu, Tarkan’ın ev hayatını seven ve akrabaları ile her zaman görüşen birisi olduğunu söyledi.
Tarkan’ın huzuru her zaman evinde bulduğunu sözlerine ekleyen Ağaoğlu, o nedenle Tarkan’ın evliliği çocuk için değil, gerçekten evlenmek istediği için yapacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2016, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195