Title of a News Article

Tatlıses: Artık ağlamak yok, gülmek var”

.

Tatlıses: Artık ağlamak yok, gülmek var”
banner206
Ünlü Sanatçı İbrahim Tatlıses, önceki akşam Seyrantepe’de bulunan Tatlıses Kebap’ta basın mensuplarına özel bir akşam yemeği düzenledi. Mangal başına geçip kebap pişiren sanatçı, “Ben iyiyim, daha da iyi olacağım. Artık ağlamak yok, gülmek var” dedi.
İbrahim Tatlıses, önceki akşam Seyrantepe’deki kebapçısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
Mangal başına geçip habercilere elleriyle kebap pişiren şarkıcı, neşeli halleriyle dikkat çekti.
Tatlıses, yemekte 2011 yılında geçirdiği silahlı saldırıda yanında olan ve yaralanan yardımcısı Damla Buket Çakıcı ile yeniden birlikte çalışma kararı aldıklarını söyledi: “Damla Hanım eskiden benim asistanım, menajerim ve danışmanımdı. 
Ona teklifte bulunduk, Allah razı olsun bizi kabul etti. Tekrar çalışmaya başladık. 
İnşallah onunla çok daha ileriye birlikte gideceğiz.”

İbrahim Tatlıses: Artık ağlamak yok, gülmek var”
TELEVİZYON AÇAMAYAN ADAM SOSYAL MEDYA KULLANIYOR
Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla dikkat çeken sanatçı, muhabirlerin “Teknoloji ve sosyal medyayla aranız çok iyi” demesi üzerine “Nereden nereye... Televizyon açmasını bilmeyen adam şimdi sosyal medya kullanıyor” dedi.

İbrahim Tatlıses: Artık ağlamak yok, gülmek var”
İDO BANA AYRI BİR STÜDYO YAPTI
Müzik çalışmalarına Seyrantepe’deki kebapçının altına açacağı stüdyoda devam edeceğini açıklayan Tatlıses, “O kadar güzel şarkılar var ki... Hepsinin altyapıları bitti. Şimdi onlar arasından seçme yapıyoruz. Ama albüm çıkarmayacağım. Onun yerine üç-dört şarkı çıkaracağız. Çünkü eskisi gibi bir buçuk milyon bastırın durumları kalmadı. Oğlum İdo bana ayrı bir stüdyo yaptı. Bir de Damla Hanım ve Polat Yağcı, burada alt katta bir stüdyo hazırlıyorlar. Aşağıya inip şarkılarımı okuyup yukarı çıkıp dinleneceğim” dedi.

İbrahim Tatlıses: Artık ağlamak yok, gülmek var”
ELİF ADA’NIN YERİ AYRI
İbrahim Tatlıses, eski eşi Ayşegül Yıldız’dan olan kızı Elif Ada’yla ilgili “Elif Ada benim altın ufağım. Tüm çocuklarımı çok seviyorum ama o çok farklı. En küçük olduğu için onu yeri ayrı” dedi. 

İbrahim Tatlıses: Artık ağlamak yok, gülmek var”
Babam beni sevmiyor
2011 yılında geçirdiği kaza sonucu tek kolunu kullanamayan İbrahim Tatlıses, Amerika’ya tedaviye gideceğini söyledi: “Amerika’ya tedavi için gideceğim, ondan sonra da daha iyi olacağım. 
Tek üzüntüm var, o da sevenlerimin üzülmesi. O yüzden daha güçlü olmak istiyorum” dedi. Tatlıses, kızı Elif Ada’yla yaşadığı bir anıyı da anlattı: “Elif Ada onu sevmediğimi söylüyormuş annesine. O da neden demiş. 
‘Çünkü bana sarılmıyor babam’ demiş. Tek kolumla kucakladığım için ona sarılmadığımı sevmediğimi sanıyor küçük kafasında. Annesi bana bunu söyleyince, iki kolumu birleştirip sarıldım ona. Çok mutlu oldum.”

 İbrahim Tatlıses: Artık ağlamak yok, gülmek var”
Aydemir gelseydi koltukta o oturacaktı
2011 yılında uğradığı silahlı saldırıda başından vurulan İbrahim Tatlıses, “Allah istemezse kimseyi yanına almıyor. Aydemir Akbaş her hafta yanımda olurdu. O gün de maç izleyip siniri bozuluyor. Bana gelecekken yemek yemeye gidiyor. Gelse önde o oturacak, ben arkada ya da şoför koltuğunda. Şoförümüz hiç yaralanmadı” dedi.(Hürriyet) 

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2016, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195