Title of a News Article

Tatlıses oğlundan şikayetçi oldu

Tatlıses oğlundan şikayetçi oldu
banner206

(URFASTAR)

Bugün ulusal medyaya yansıyan haberlere göre Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses oğlu Ahmet Tatlıses'ten şikayetçi oldu.

Bir süredir Tatlıses ailesinin gündeminde yer alan ve sıkıntılarla karşılanan 'Aile sırlarını kim dışarıya sızdırıyor' şeklindeki iddiaların ardından Sanatçı İbrahim Tatlıses yaşananlara sosyal medya aracılığıyla yorum yazmış ve sıkıntısını dile getirmişti.

Buna göre Urfalı sanatçı Tatlıses, sosyal medya mesajında " "İçimizdeki köstebeğe ulaşmaya az kaldı. Bence ben onu bulmadan o kendini açık etse de, o da biz de rahatlasak ama yakınım biliyorum, tam emin olmam gerek! Vebal almak istemiyorum. Çok da seviyorum be arkadaş neden?" ifadelerini kullanmıştı.

AHMET TATLI İFADE VERDİ

İbrahim Tatlıses'in, bu paylaşımdan sonra oğlu Ahmet Tatlı'dan 'aile sırlarını dışarıya sızdırdığı' iddiasıyla şikayetçi olduğu iddia edildi.

Sanatçı İbrahim Tatlıses'in, aile sırlarını ifşa ettiği gerekçesiyle peşine düştüğü kişinin oğlu Ahmet Tatlı olduğu ulusal medyaya yansıdı. Babasının şikayeti üzerine karakolda ifade veren Tatlı, görüntülenmemek için binanın arka kapısından çıktı.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 14:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195