Title of a News Article

TV8'in kazananı Urfalı oldu...

TV8'in kazananı Urfalı oldu...
banner206
TV8 ekranlarının sevilen yemek yarışması MasterChef’te 2019 sezonunun kazananı belli oldu. Şefler şampiyonun belirlenmesi için 3 aşama olacağını açıkladılar. Birinci aşamada, yarışmacılar uluslararası bir mutfaktan başlangıç, ana yemek ve tatlı yapıldı. Yarışmacılara bir buçuk saat süre verildi. İkinci aşamada ise Türk mutfağından başlangıç, ana yemek ve tatlı yapıldı. Puanlama sonucu Cemre 43, Alican 42 puan aldı. Son aşamada ise yarışmacılar canlı yayında imza yemeklerini yaptılar. Cemre kuzu etinden Alican ise deniz ürünlerinden oluşan bir tabak hazırladı.

2019 TÜRKİYE MASTERCHEF ŞAMPİYONU:

CEMRE

MASTERCHEF'TE ÖDÜL NE KADAR?

Masterchef Türkiye'de geçen yıl büyük ödül 100 bin liraydı. 2019 yılı ödülü ile ilgili resmi açıklama şefler tarafından yapıldı. MasterChef 2019’u kazanan yarışmacı Fiat 500 Dolce Vita model arabanın sahibi oldu.

BİRİNCİ OYUNUN SONUCU

Yarışmacılar uluslararası bir mutfaktan başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan bir menü hazırladılar.

İKİNCİ OYUNUN SONUCU

Türk mutfağından başlangıç, ana yemek ve tatlıdan oluşan bir menü hazırlandı.

ÜÇÜNCÜ OYUN

Cemre ve Alican, kendi imza yemeklerini tamamlayıp şeflerin beğenisine sundu.

CEMRE SON ETAPTA FARKI AÇTI

Cemre 43 puanla, Alican ise 42 puanla son etaba çıktı. Son etapta iki yarışmacı da kendi seçtiği yemekleri şeflere hazırladı. Puanlama ardından 72 puanla Cemre Uyanık MasterChef şampiyonu oldu. MasterChef ikincisi Alican ise 64 puan toplamayı başardı.

CEMRE UYANIK KİMDİR?
 
Şanlıurfalı ve 27 yaşında olan Cemre Uyanık, MasterChef Türkiye’ye İstanbul’dan katılıyor. Özel bir üniversitenin aşçılık bölümünden mezun olan Cemre Uyanık, küçüklüğünden bu yana Uzak Doğu mutfağına ilgi duyuyor. Denemeden hiçbir şeyin bilinemeyeceğini ifade eden Cemre Uyanık, MasterChef’e katılma nedeninin kendini deneyimlemek olduğunu söyledi. MasterChef Türkiye’nin beşinci bölümünde Cemre Uyanık, yaptığı tatlıyla jüriyi ikna etti ve 14 yarışmacıdan biri olmaya hak kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 30 Aralık 2019, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195