Title of a News Article

Ünlü Sanatçı Altıntop Urfa'da...

Şanlıurfa'da, kadınlara özel açılan Emiano Moda Özel Tasarım mağazası ünlü sanatçı manken Tuğba Altıntop'un göz dolduran defilesi ile hizmete açıldı.

Ünlü Moda tasarımcısı Emel Orhan Brüsemeister'in Şanlıurfalılara kazandırdığı ve özellikle kadınların uğrak noktası haline gelmeye başlayan Emilano Moda Mağazası bugün görkemli bir şekilde hizmete açıldı.

Emniyet Caddesi Nisaynanur bayan kuaförü bitişiğinde hizmete giren Emilano Moda mağazasına gelerek Moda Tasarımcısı Emel Orhan Brüsemeister'in onur konuğu olan ünlü sanatçı Tuğba Altıntop, açılışa katılan davetlilere ve gazetecilere mini bir defile gerçekleştirdi. Kişiye özel tasarım, styling , haute couture , gelinlik , nişan , günlük elbiseler gibi şık ve özel kıyafetlerin adresi Emilano artık Urfalıların hizmetinde.  
 

Emel Brüsemeister'in özel olarak tasarladığı kıyafetlerle defile gerçekleştiren Tuğba Altıntop, göğüs ve bacak frikikleriyle adeta davetlileri büyüledi. bir kaç özel tasarımı üzerinde deneyerek poz veren Tuğba Altıntop,  bir açıklamada bulunarak, Şanlıurfa'da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ve Emel Orhan'ın Şanlıurfa'ya gerçekten güzel bir hizmet açtığını ifade etti. Altıntop, ayrıca tüm Urfalı kadınları Emilano Moda'ya davet etti. 

Emel Orhan Brüsemeister ise, ünlü sanatçı manken Tuğba Altıntop'a kendilerini kırmayıp açılışa geldikleri için teşekkürlerini iletti. 

Açılış sonunda günün anlam ve önemini belirten bir yaş pastası kesimi yapıldı. Emilano Moda Sahibi Tasarımcı Emel Orhan Brüsemeister, Ünlü sanatçı Tuğba Altıntop'a bir buket çiçek takdim etti. 

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2019, 19:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
enes
enes - 5 yıl Önce

ben ilk defa duyuyorum böyle bir sanatçıyı ne zaman ünlüler içine girdi hayret ilk defa sizin aracılığınınzla duydum

SIRADAKİ HABER

banner195