Title of a News Article

Urfa'da Muhteşem düğün

Urfa'da Muhteşem düğün
banner206

Şanlıurfalı iş Adamı kanaat önderi Salih Bakır'ın oğlu Mimar Ömer Serkan Bakır, iş adamı Haçım İzol'un kızı Psikolog Helin İzol ile muhteşem düğün ile evlendi.

Şanlıurfa'da Siyaset, İş ve aşiretleri buluşturan düğün bu akşam Hayriye Sultan düğün salonunda yapıldı. Damat  Ömer Serkan Bakır ve Gelin Helin İzol'un salona gelmesiyle başladı. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş'un nikah kıydığı düğünde genç çiftlere Ak Parti Şanlıurfa il Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Şanlıurfa eski Milletvekili Abdülkerim Gök, Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Akçakale eski belediye başkanlarından Abdülhakim Ayhan, Feyyaz Gündoğan, Baro eski Başkanı Abdullah Öncel, İş adamları Rüstem Türk, Baro Başkanı Velat İzol ve Mehmet Ali İzol ile  Güler Kama İzol nikah şahidi oldular. Resmi nikah sonrası gelin ve damad ilk danslarını yaptılar. 

muhteşem düğünde Sanatçı kemal Ahmet ve İshal demir sanhe aldı. Düğüne Şanlıurfa eski İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Yavuz, Ak Parti Koordinatörü Abdülkadir Kirli, Birecik Belediye Başkan yardımcısı Reşat Uzun, İş adamı Mehmet Korkut Polat, Selman Karahan Ahmet Bayrak,  Reşat Dağ, Mehmet Emin Ateş, Aile Sosyal Politilar il Müdürü Hasan Bilici,  bir çok aşiretin temsilcileri ve  yaklaşık bin davetli katıldı.

İş adamı Salih Bakır, Oğlu Ömer Serkan Bakır'ın evlendiği düğüne katılan tüm davetlilere teşekkür ederim dedi. 

​​​​

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2022, 01:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142