Title of a News Article

Gülçin Hanım ve Ailesi yeni evine kavuşuyor.

Gülçin Hanım ve Ailesi yeni evine kavuşuyor.

Gülçin Hanım ve Ailesi yeni evine kavuşuyor.
banner206
 Viranşehir ADEM bünyesinde Viranşehir Kaymakamımız Muhammed Lütfi Kotan’ın eşi Zeynep Kotan ’nin organize ettiği yardım faaliyetleri devam ediyor. Bu hafta ilk olarak Şırnak Mahallesindeki aileleri ziyaret eden heyet, mahallenin en kuzeyinde evi bulunan Gülçin Hanım’ın evini ziyaret etti. Kocası vefat etmiş olan Gülçin Hanım 6 çocuğu ve 12 torunu ile birlikte derme çatma bir evde yaşıyor. Gülçin Hanım ve kızları ile bir süre sohbet eden Zeynep Kotan  daha sonra aynı avludaki üstü toprak diğer odaları gezdi. Çocuklarının nüfus kayıtlarında kardeşleri olarak göründüklerini dile getiren Gülçin Hanım küçük yaşta evlendiği için çocuklarını babasının üzerine kaydetmek zorunda kaldığını ifade etti. Gülçin Hanım’ın kızı ise Kadın Kültür Merkezinde dikiş – nakış kursu aldığını ve bir dikiş makinesi sahibi olmayı çok istediğini dile getirdi. Yardım heyeti Gülçin Hanım’ın ailesine gıda, giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu, küçük çocuklara ise oyuncak dağıtıldı.

Yardım heyeti ilçenin muhtelif yerlerinde ikamet eden birkaç aileyi daha ziyaret ettikten sonra heyet Viranşehir ADEM geçti.

Gülçin Hanım ve Ailesi yeni evine kavuşuyor.

Gülçin Hanım ve ailesinin yaşadıkları evin şartlarının çok kötü olması üzerine aileye yeni bir ev yapılması kararı alındı.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli heyetince onaylanan karar gereğince evin projesi yapıldı. Gerekli kaynağın sağlanmasının ardından evin yapımına başlanacak.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 22:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195