Title of a News Article

Maşuk'u fareler istila etti

Şanlıurfa'nın yeni yaşam alanı olacağı tahmin edilen Maşuk'ta bu kez fare paniği baş gösterdi. Hemen hemen her evde görülen fareler için site yönetimleri ve inşaat firması konuya sessiz kalınca, birçok konut sakininin evini terk ettiği öğrenildi.

Maşuk'u fareler istila etti
banner206

(PAŞA BENZER - URFASTAR)

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesine bağlı Maşuk Mahallesinde idareciler bölge isminin değişmesi ile ilgilenirken, konut sakinleri baş gösteren fareler nedeniyle zor günler yaşıyor. Toplu Konut İdaresi'nin site yönetimleri adı altında kendi kaderine terk ettiği Maşuk'ta vatandaşlar, yetkililerin kendilerine yardım etmesi yönünde çağrıda bulundu.

 

EN BÜYÜK SORUN 450 KONUTLAR BÖLGESİNDE

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipi şeklinde yer alan dairelerin bulunduğu Maşuk'ta 55 ila 90 lira arasında site yönetim aidatı alınırken, özellikle 450 konutlar diye tabir edilen bölgede vatandaşlar bunun karşılığında hiçbir hizmet görememekten yana şikayetçi. Yeşil alanları harabeye dönen, asansörleri bozulan, temizlikten yana hiçbir hizmetin sunulmadığı Maşuk'ta vatandaş derdini anlatacak bir yetkili arıyor. Çocuklar için kurulan park alanlarında eksik malzemelerin kullanıldığı, site içi sözde peyzaj düzenlemelerinin kırılarak kullanılmaz hale getirildiği Maşuk'ta konut almak için 200 bin liraya kadar varan sözleşmelere imza atan halk, TOKİ'nin de kendilerinden ilgilenmediğini ileri sürerek konuyu mahkemeye taşımaya hazırlanıyor.

 

EVLERİ FARELER İSTİLA ETTİ

Maşuk'ta son olarak yaşanan fare vakası ise konut sakinlerini evlerinde oturamaz hale getirdi. Hemen hemen her evde görülen ve hatta bir günde evinden 3 fare çıktığını iddia eden vatandaşlar, konuyu inşaat firmalarına ve site yönetimlerine bildirdikleri halde bir sonuç alamadıklarını söyledi.

Yaşadıklarını kameralara çekerek basın yoluyla yetkililere seslenen vatandaşlar, Maşuk'ta yaşamın giderek zorlaştığını ve yardıma ihtiyaçları olduğunu söyledi. 

İŞTE MAŞUK'TA YAŞANANLAR;


























Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2016, 12:33
YORUM EKLE
YORUMLAR
cok bilmislere cevap
cok bilmislere cevap - 8 yıl Önce

site yonetimine gidin bakin haksiz cikar ustune size ozur dilettirir. ustune de bin turlu laf yersiniz aman ha site yinetimine gitmeyin onlar herseyin en iyisini bilirler.biz bilmeyiz ama onlar bilirler. her sey yasaktir. ama kendilerine serbesttir. arasan telefonlarinida acmazlar

kimsem kimim
kimsem kimim - 8 yıl Önce

site yonetimine gitmeyesiniz haa haksiz cikarsiniz size birde ozur dilettirirler
arasaniz telefonu da acmazlar hep mesguller. her seyi de onlar bilir ama biz bilmeyiz.

Maşukzede
Maşukzede - 8 yıl Önce

Maşuk'ta 450 konutlarda oturuyorum. Aylık 80 lira aidat veriyorum. Temizlik yok, asansör bozuk. Yeşil alan değil harap edilmiş. Çevre ısıklandırmaları kırık ve çalışmıyor. Site yönetimi bir iş yapmıyor. TOKİ duysun sesimizi. Hakkımız helal değil haramdır. Helal etmiyoruz.

Hasan
Hasan - 8 yıl Önce

Devlet duysun sesimizi. Site yonetimi bir is yapmiyor. Bu devlet bu kadar mi sahipsiz. Aidat veriyoruz ama hic ama hic bir is yok. Ozellikle 450 konutlar bolgesi. Toki olaya el atmali

Aziz
Aziz - 8 yıl Önce

Bende masuk 450 konutlarda oturuyorum. Merkezi sistem adı altında ısınma ve sıcak su faturası olarak iki fatura ödüyoruz ama tutarları nasıl hesaplıyorlar belli değil tüketim olarak ne kadar kullanıldı bilmiyoruz binadan ödeme yapmayanlar oldugunda ödeme yapanlarinda gazi kesiliyor. Tek kelime ile yazık

gecenin çığlıgı
gecenin çığlıgı - 6 yıl Önce

Aynı durum 907 konutlarindada var. Site yonetimi hic ilgilenmiyor.

SIRADAKİ HABER

banner195