Title of a News Article

Urfa'da takdir toplayan görüntü...

Urfa'da takdir toplayan görüntü...
banner206
29 Ekim Cumhuriyet bayramı öncesi tüm Türkiye'de 81 ilde her taraf bayraklarla donatıldı. Bu illerden biride tabiki kuşkusuz Şanlıurfa. Tarihi kentin göbeğinde bulunan Nevali Otelinde yöneticiler tarafından dev bir poster asıldı.

Şanlıurfa’nın tanınmış iş adamlarından Çetin Aslan ve Eşleri eğitimci Essum Saatçi Aslan, bayrağa ve vatana bağlılıklarını bir kez daha gösterdiler. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 93. Yılını kutlama adına Nevali Otelinin dış cephesine dev bir poster astıran Çetin ve Essum çifti, Urfalılardan büyük takdir topladı. 

Nevali Otelinin 25. Katında bulunan terastan aşağı sarkıtılan dev posterde Türkiye haritası üzerinde kırmızı beyaz renkli bayrak, önlerinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmi yer aldı. Alt tarafında ise '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun' sözleri yer aldı. 

Gündüz saatlerinde asılan boyu ve eni 25×18 metre olarak yapılan dev poster, akşam saatlerinde renkli led ışıkların da vurmasıyla daha da güzel görüntüler yarattı.  


Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2016, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195