Title of a News Article

Akbaş Erdoğan'a seslendi...

Akbaş Erdoğan'a seslendi...
banner206
 Şanlıurfa Sivil toplum izleme Başkanı Faruk Akbaş, yerel seçimler öncesi sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. 

Başkan Akbaş paylaşımında şunları ifade etti

SN. CUMHURBAŞKANIM, SEVGİLİ GENEL MERKEZ YÖNETİCİLERİ:
      Bugüne kadar gerek genel seçimler, gerekse yerel seçimlerle ilgili sahada yapmış olduğunuz hiçbir araştırmanın gereğini yapmadınız.STK temayül yoklaması dediniz, çuvalları açmadan çöpe attınız. Teşkilat temayül yoklaması dediniz, birinci çıkanın yerine, adı listede dahi olmayan zatları aday gösterdiniz. Yani hep millete rağmen aday belirlediniz.Yabi sonuç hep hüsran,hep hüsran oldu.
      Halkta oluşan kanaat ;Milletin düşüncelerinin hiçbir önemi yoktur, Ankarada işini bitiren, bir bağlantı kurabilen  kişi, adaylığını garantiliyor,şeklinde kafalara kazındı.
      ilk defa bu seçimde ciddi araştırma ve analizlerin yapıldığını, halkta karşılığı olan adaylara yoğunlaşıldığını görüyor ve umutlanıyorum. Dilerim bu araştırmaların gerçek sonuçları hesaba alınarak, bu defa  tam isabet diyerek halkın genelinin içine sindirip, EVET BUNLAR BENİM ADAYIMDIR.diyeceği arkadaşlara fırsat verilir.
      Aksi takdirde, bu defa iş çok zor. sn. Cumhurbaşkanım her seçimde adaylar sizin rüzgarınıza güvenip rehavete kapılıyorlardı.Bu sefer sizin rüzgarınız tek başına bu işi götürmeye yetmeyebilir. o yüzden Ankaranın değil, mahallenin sesine kulak vermelisiniz...Bizden söylemesi...

Güncelleme Tarihi: 25 Ekim 2018, 01:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142