Title of a News Article

Aksu'Rekor bizde olacak'

Aksu'Rekor bizde olacak'
banner206
Ak Parti Haliliye ilçe Başkanı Süleyman Aksu, Haliliye teşkiatı olarak seçime hazır olduklarını ve rekor bir oy oranı ile seçimlerden çıkacaklarını söyledi. 
AK Parti Haliliye İlçe Teşkilatı'nın haftalık olarak gerçekleştirdiği istişare toplantısında yerel seçimlere dönük çalışma programları masaya yatırıldı. Kadın Kolları Başkanı Gülistan Satış, Gençlik kolları Başkanı Fatih Özdemir ile birlikte teşkilat toplantısı düzenleyen Aksu, tek gündemlerinin seçim olduğunu yineledi.   Toplantıda konuşan İlçe Aksu ilçe genelinde yapılan yatırımları hakkında bilgi aktardı. Başkan Süleyman Aksu, "AK Parti olarak 2002'den bu yana Türkiye'ye hizmet eden bir partiyiz. Urfa için, ülkemiz için çok güzel hizmetler üreteceğimiz kanaatindeyim. Yerel seçimlere hazırız' dedi. Yönetim ve kadın kolları ile partililerin yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Her zaman olduğu gibi sen-ben değil biz olalım. Birlikten güç doğar, bunun içinde mahalle temsilcilerimizden, muhtarlarımıza, partililerimize, özellikle partili bayan kardeşlerimize, ablalarımıza kısaca hepimiz taşın altına elimizi koymak durumundayız" diye konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ile birlikte her kesime ulaşmaya çalıştıklarını ifade eden Aksu'Biz teşkilat olarak bir hedef belirledik, Haliliyede rekor oy almak istiyoruz, Onun için stratejimizi belirledik, kırsal ve kent içinde her alanda sahada olacağız, BŞB adayımız Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe adayımız Mehmet Canpolat'ın başarısı bizim başarımızdır, biz teşkilat olarak bunun farkındayız'dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2019, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195