Title of a News Article

Atilla emeğinin karşılığını alıyor...

.

Atilla emeğinin karşılığını alıyor...
banner206
 Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi'nin bu yıl 6’ncısını düzenlediği ''Yılın Yerel Yöneticisi'' ödülüne layık görüldü.


Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi, Türkiye genelinde il ve ilçelerde yaptığı araştırma ve anketler bazında 2015 yılında Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı Yılın Yerel Yöneticisi ödülüne layık gördü.


Yıl içerisinde sunulan projeler ile yapılan çalışmaların yanında Ceylanpınar ilçe kırsalında göçebe olarak yaşayan göçerlerin asırlık arazi sorununu çözüp, tapuları ile birlikte dağıttıktan sonra tapusuz bir ilçenin de tapu meselesini çözdü. Halk tarafından değerlendirildiği ve yerel yönetimler tarafından prestijli bir ödül olarak nitelendirilen Yılın Yerel Yöneticisi Ödülü, Kayseri’de yapılan program ile Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya verildi.


Başkan Atilla; ''Mücadelemizle 5 yıla bırakmadan 18 ayda Ceylanpınar’ın tapu sorununu ve göçerlerimizin arazi sorununu çözdük. Göçerlerin sorunu yüz yıllık bir sorundu. Bu sorunu çözdüğümüz için çok mutlu olduk’’ ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2015, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195