Title of a News Article

Aydınlık kırsalda moral buldu...

Aydınlık kırsalda moral buldu...
banner206
 AZİZ AYDINLIK KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR...
Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa milletvekili adayı Aziz Aydınlık, köy ziyaret edip burada vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP milletvekili adayı Aziz Aydınlık, Siverek ve Hilvan köylerini ziyaret etti. Vatandaşların sorunlarını ve sıkıntısını dinledi. Halkımız için durmadan, yorulmadan çalışacağız diyen Aydınlık, 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

ÇİFTÇİLER SIKINTILI

Aziz Aydınlık’la konuşan çiftçiler: “Elektrik ve mazot çok pahalı. Bu kadar zam geliyor ama biz çiftçiler nasıl altından kalkacağız. Tarım ülkesinde tarım yapılmıyor. Özellikle küçük tarlası olan çiftçiler, TEDAŞ ve mazot fiyatlarından dolayı hiçbir kârları olmayacak hatta zarar edecekler. Zaten tohum, ilaç, gübre kullanıyor ve bunlara harcadığı para az değil. Bunun üzerine TEDAŞ’ın parasını da koyduğunuzda bir yıl boyunca para kazanacağım diye boşuna beklemiş olacağız.” Şeklinde konuştular.

Aydınlık: “ Sorun pahalı elektrik ve mazot. Çiftçimizin beli bükülmüş durumda hesabı verilecek elbet tarım ülkesinde tarım yapamıyor çiftçimiz. 25 Hazirandan itibaren bütün bu dertleriniz son bulacak. Sizlerin desteğini alarak yine sizlere hizmet etmek için bu topraklarda canla başla çalışacağım” dedi.

Yolda gördüğü çobanla, aracından inerek sohbet eden Aydınlık, “ Hayvancılık ölüyor hükümet çareyi ithal ette buluyor. Yerli hayvan üreticisi kan ağlıyor. Saman ithal ediyoruz.  Hayvancılığa destek nerede, saman fiyatları uçmuş vaziyette yerli hayvan yetiştiricisi kalmadı. İktidar olduğumuz gün 25 Haziran sabahı bu dertlerin hepsi son bulacak” dedi. 

Gezileri sırasında Kızılkaya köyündeki tarlada yangın çıktığını gören Aydınlık, Traktöre binerek yangına müdahale etti. Yangının büyümeden söndürülmesini sağladı.

Aydınlık en son Sırrın Cem Evi’ni ziyaret etti ve desteklerini istedi..

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 16:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195