Title of a News Article

Aydınlık'tan sıcak açıklama geldi...

Aydınlık'tan sıcak açıklama geldi...
banner206

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Aziz Aydınlık , İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı . Aydınlık mesajında şunları ifade etti 

"İstanbul'da yenilenen seçim öyle bir noktaya gelmiştirki sadece İstanbul Seçimi olmaktan çıkmış bir 'Türkiye Seçimi', bir 'Demokrasi Seçimi' olmuştur. Çünkü 31 Mart Seçimlerinde yaklaşık 14.000 oy farkla seçimi kazanan Ekrem İMAMOĞLU'nun mazbatası, 'Kazanmak için 1 oy yeterlidir, sandıktan çıkan sonuca saygı göstereceksiniz' diyenlerin baskısıyla YSK tarafından iptal edilmiş, elinden alınmıştır. Yaşanan bu süreç halkımız tarafından ciddi bir şekilde takip edilmiş, haksızlığın karşısında dimdik durulmuştur.

Akşam saatlerinde ise netleşen sonuçlar İstanbul Halkının 'Hak yerini bulacak, İstanbul kazanacak' dediğini göstermiştir.

Bizler Cumhuriyet Halk Partili milletvekilleri olarak '31 Mart Seçimleri" sonrasında İstanbul'da gece gündüz demeden çalışmalarımızı yaptık. 

Gördüğümüz sonuç net olarak şu idi: İnsanlar artık ayrıştırılmaktan, ötekileştirilmekten yılmış, farklılıkların bir renk olarak görülerek herkesin kucaklanmasını istiyordu. 

İşte Ekrem İMAMOĞLU tam olarak bunu yaptı. Ayırt etmeden, ötekileştirmeden herkesi kucakladı, sadece ve sadece sevgi dilini kullandı.

İstanbul'da bulunduğumuz bu süreçte her bir hemşehrimin davetine icabet etmeye çalıştım. Beni hiç yalnız bırakmadılar, gecemiz gündüzümüz boş geçmedi. O nedenle ben İstanbul'da yaşayan başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere 81 vilayetten 16 Milyon yurttaşıma, PARTİSİ FARKETMEKSİZİN destek olan AK PARTİLİ, HDP'li, MHP'li, SAADET PARTİLİ, CHP'li, İYİ PARTİLİ  ve diğer partilerden tüm yurttaşlarıma en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Sayenizde 'her şey çok güzel oldu'. 

Şimdi 16 Milyon İstanbulluya hizmet etme vakti!

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195