Title of a News Article

Bahçeli, arşiv fotoğrafı gösterdi...

Bahçeli, arşiv fotoğrafı gösterdi...
banner206
 

Basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Lideri Devlet Bahçeli, son dönemlerde CHP ile yaşadığı geginliklerle gündeme gelen Hulusi Akar'a destek vererek "Hulusi Akar paşa Kuran'a, bayrağa ve silaha sahip çıkmıştır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Medya temsilcileri ile gündemi değerlendiriyor. Bahçeli CHP ile Hulusi Akar arasında yaşanan gerginliğe yönelik önemli açıklamaları yaptı.

YAPTIĞI ZİYARETİ HATIRLATTI

Bahçeli Hulusi Akar'a yapmış olduğu ziyareti hatırlatarak şu ifadeleri kullandı: "Bu olay Türkiye'yi çok üzmüştür. CHP Grup Başkan Vekili olan şahsiyet, o çirkin üslubu, aşağılayıcı bakış açısı ne CHP'ye fayda sağlar, ne Türkiye'ye fayda sağlar. En büyük zararı da o şahıs görür. İtibarı sıfırlanmış şahıs olarak toplumda kabul görür hale gelmiştir.

"HULUSİ AKAR PAŞA'YI ZİYARET ETTİM"

Bu söyleyeceğimi nasıl yorumlarsınız bilemiyorum ama, 16 Ağustos 2015'te Sayın Hulusi Akar Paşa Genelkurmay Başkanı olmuştur. MHP olarak 3 yılda 1 görev değişikliği sebebiyle Genelkurmay Başkanı olanlara tebrik ziyareti yaparız. Bu geçmiş dönemlerde bazı Genelkurmay Başkanlarıyla bunu gerçekleştirmiş olduk. Ancak 2 Ekim 2015'te Hulusi Akar Paşa'yı ziyaret ettim, orada diğer Genelkurmay Başkanlarında olmayan, yapmadığım bir olayı gerçekleştirdim. Sayın Hulusi Akar Paşa'ya Kur'an-ı Kerim, Türk Bayrağı ve altın kaplama silah hediye ettim. Önemli bir şeydir.

"KAZANAN HULUSİ AKAR PAŞA OLMUŞTUR"

Neden aklıma geldi, niçin Hulusi Akar Paşa'ya verildi, diğerlerine neden verilmedi? 15 Temmuz'u dikkate aldığınız vakit önemli bir aklımızdan geçen, geleceği okuma demeyeceğim ama anlamlı hediyeyi vermek ihtiyacı hissettim. Bunu verdiğime çok memnun olduğum kanaatindeyim. Hulusi Akar Paşa Kur'an'a, bayrağa, silaha sahip çıkmıştır. CHP, siyaseten söylüyorum, çeki düzen vermelerinde fayda var. TBMM'de o hırçın, ne dediğini tekrarlayamayacak kadar cahilce konuşmalar CHP'ye bir şey kazandırmaz. Kazanan Hulusi Akar Paşa olmuştur. Kutluyorum kendisini."

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2018, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195