Title of a News Article

BAŞKAN FEVZİ DEMİRKOL OYUNU KULLANDI

BAŞKAN FEVZİ DEMİRKOL OYUNU KULLANDI
banner206
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için oyunu 2288 numaralı sandıkta ailesi ile birlikte kullandı.

Başkan Fevzi Demirkol, oy kullanacağı Şanlıurfa Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeki 2288 numaralı sandığa; eşi Adile ve çocuklarıyla birlikte geldi. Başkan Demirkol, sandık görevlileriyle görüştükten sonra perde arkasında oyunu kullandı. Oyunu sandığa atan Başkan Demirkol, sonuçların vatana ve millete hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sağduyu içerisinde geçen seçim dolayısıyla tüm Şanlıurfa halkına teşekkür eden Başkan Demirkol, yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle ilgili yapılan halk oylamasında, çeşitli mahallelerimizde halkımızın oy verme işlemini takip ettik. Son nokta olarak Süleymaniye Mahallemize geldik. Sağduyusundan dolayı, sükunet içerisinde bir seçim gerçekleştiği için Haliliye halkına, tüm Şanlıurfa halkına teşekkür ediyorum. Aynı şekilde bu çalışmalarda görev alan belediye meclis üyelerimize, ilçe teşkilatımıza, kadın kolları, gençlik kollarımıza, çeşitli siyasi partilerin teşkilatlarına, il başkanımıza, milletvekillerimize, Bakanımız Sayın Faruk Çelik’e teşekkür ediyoruz. Seçim sonucunun devletimizin istiklalini, milletimizin istikbalini kolaylaştıracak ve yine aynı şekilde ebede kadar devam ettirecek sonuç temenni ediyorum.”

Başkan Demirkol, görevliler ve vatandaşlarla görüştükten sonra okuldan ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2017, 16:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195