Title of a News Article

Başkan Özyavuz tebrikleri kabul ediyor

Başkan Özyavuz tebrikleri kabul ediyor
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Cumhurbaşkanlığı anayasa sistemi değişikliği için dün yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre yüzde 97.2’lik ‘EVET’’lik oranla Harran İlçesinin.

Türkiye rekoru kıran Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde dün geceden bu yana şenlik havası var. Elde edilen sonuçlar sonrası bayram yerine dönen Harran ilçesinde, alınan rekorun mimarlarından AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, tebrikleri kabul ediyor.

Türkiye bir rekor daha kıran Tarihi Harran ilçesinde sevinç gösterileri devam ederken, rekora imza atmanın gururunu taşıyan AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, seçmenlerine teşekkür etti.

Tebrikleri kabul eden Özyavuz, Harran halkının referandumda görevini layıkıyla yerine getirdiğini ifade ederek, Seçim çalışmaları süresince ilçeyi karış karış gezerek, anayasa değişikliği konusunda vatandaşları aydınlattıklarını ifade etti.

Özyavuz, "Söz konusu vatansa Harran gereğini yapar. Şükürler olsun emeğimizin karşılığını gördük. Halkımız bize inandı ve güvendi. Bu referandumun, ülkemize ve tüm İslam Âlemi’ne hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2017, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195