Title of a News Article

Başkan Saraç'tan kutlama...

Başkan Saraç'tan kutlama...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa il Gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak, bayramın dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Başkan Saraç yayımladığı mesajında '23 Nisan 1920’nin Türk milletinin işgal altındaki ülkede istiklal mücadelesini başlatarak egemenliğini eline aldığı, vatanına sahip çıktığı tarihi bir gündür.”Bugün, milletin istiklalinin yine milletin azim ve kararıyla sağlandığı gündür. Küçükten büyüğe hepimizin büyük coşku yaşadığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 94’üncü yılını idrak edeceğimiz bugün, milletimiz için çağ dönümü anlamı taşımaktadır” dedi.

Ak Parti Şanlıurfa il Gençlik kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, mesajının son bölümünde şunları ifade etti '23 Nisan’ın aynı zamanda dünyadaki çeşitli ülke çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olduğuna dikkat çekiyoruz. “Dünyada 23 Nisan’dan başka çocuklara armağan edilen hiçbir bayram yoktur. Devletimizin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine yükselme hedefinin gelecekteki bekçileri, milletimizin aydınlık yarınlarının kucaklayıcısı çocuklarımız, en büyük zenginliğimiz ve umudumuzdur. Bu duygu ve düşüncelerle.Gazi Mustafa Kemal Atatürkolmak üzere ilk Meclisimizin üyelerini ve milli mücadele kahramanlarımızı saygı ve rahmetle anıyor, sevgili çocuklarımızın bayramlarını en içten duygularımla kutluyorum.Dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyor ve dünyanın dört bir yanından ülkemize gelen çocukları sevgiyle kucaklıyorum.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195