Title of a News Article

Baydilli çalışmaları denetliyor...

.

Baydilli çalışmaları denetliyor...
banner206

 Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sabahın erken saatlerinde ilçe genelinde yaptığı gezilerle eksikleri yerinde tespit ediyor. Mahallelerde tespit edilen eksiklikler ilgili birime aktarılarak anında çözüme kavuşturuluyor. 


Daha yaşanılabilir bir Karaköprü yaratmak için durmadan çalışan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her sabah mesaiye erken başlıyor. 

Sabah gezilerinde yanına Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürlerini alan Başkan Baydilli, her mahalleyi karış karış gezerek eksiklikleri yerinde tespit edip, eksikliklerin giderilmesi için talimat veriyor. 
Sabah gezileri kapsamında esnafları da ziyaret eden Başkan Baydilli, esnafların sıkıntı ve isteklerini dinliyor.
Her sabah mesaiye erken başladıklarını belirten Başkan Metin Baydilli, “Karaköprü olarak sabah gezilerimiz devam ediyor. Belediye Başkan Yardımcılarımız ve Birim Müdürlerimizle birlikte her sabah bir mahallemize giderek yerinde tespit yapıyoruz. Mahallelerde gördüğümüz eksiklikleri birim müdürlerimize bildirerek anında çözüme kavuşturuyoruz. Bugünde Akpiyar ve Batıkent mahallelerinde incelemelerde bulunduk. Batıkent mahallemizde ki Çardaklı Kaya bulvarındaki çalışmaları yerinde gördük. Bu bulvarımız 35 metrelik bir genişliğe sahip. Bulvarımız açıldığı zaman Karaköprü’müzün sol tarafı da canlanmış olacak. Çalışmalar son surat devam ediyor.” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 01:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195