Title of a News Article

Baydilli oyunu kullandı...

Baydilli oyunu kullandı...
banner206

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçim nedeniyle sandık başına gitti. Narlı İl Okulunda oyunu kullanan Başkan Metin Baydilli, “Seçimlerin ülkemiz için güzel bir şekilde sonuçlanmasını temenni ederim” dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimler kapsamında Narlı İlkokulunda oyunu kullandı. Başkan Metin Baydilli, okul bahçesinde selamladığı vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Daha sonra seçmenlerle birlikte sıraya giren Başkan Baydilli Narlı İlk Okulu’nda kurulan 1045 nolu sandıkta oy kullandı.

Oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulunan Başkan Metin Baydilli, “Oyumuzu Narlı okulunda kullandık. Vatandaşlarımızla sohbet ettik. Seçimin güvenli ortamda yapılması ve bitmesi bizim en büyük gayemiz ve temennimizdir. İnşallah çıkan sonuçla birlikte ülkemiz en iyi şekilde büyümeye devam edecek.  İstikrarlı bir şekilde hak ettiği yere gelecektir. Seçimin, ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz” dedi. 

Başkan Metin Baydilli, oy verme işleminin ardından Karaköprü İlçesine bağlı okulları ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2018, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142