Title of a News Article

Çakmaklı'dan flaş açıklama

Çakmaklı'dan flaş açıklama
banner206

İYİ Parti Şanlıurfa il Başkanı Mehmet Fedai Çakmaklı, yeni yıl mesajı yayımladı.2022 yılını acısıyla tatlısıyla, hüznüyle geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Çakmaklı, yayınladığı mesajda şunları kaydetti.

2023 Yılı, aziz milletimizin birlik, beraberlik, huzur, bereket ve adil bir paylaşımla buluştuğu, daha insanca, daha kardeşçe, daha mutlu ve sağlıklı bir yıl olsun istiyoruz.

Bizler İYİ Partililer olarak 2023 yılında milletimizle beraber, ülkemizi hak ettiği saygı ve refaha kavuşturma adına tüm enerjimizle çalışacağız. Her türlü baskı ve propagandalara karşı milletimize gerçekleri anlatmaya, sunmaya,ayaklarına gitmeye ve her kesimin sorunlarına ürettiğimiz projelerimizle onlara güven vermeye devam edeceğiz. Urfalı kardeşlerimiz merak etmesin milletin hakkı yine millete verilecektir… 2023: Milletimizin yılı olacaktır, Türk Milletinin Yılı Olacaktır; yalandan, dolandan, rüşvetten, adam kayırmadan, liyakatsızlıktan, devlet terbiyesi bilmeyenlerden, Türk Milletinin ve Devletinin itibarını zedeleyenlerden kurtulunmuş bir yıl olacaktır. 

Yeni yıl gökkuşağındaki renkler kadar canlı ve güzel olsun. Aileniz ve sevdikleriniz ile dolu dolu güzel geçirmeniz temenni ediyoruz.2023’ün, geçmişi güzellikleri ile yad etmek, geleceğe umutla bakabilmeyi alışkanlık haline getirecek bir yıl olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesile ile Yüce Türk Milletini yeni yılını kutluyor hayırlara vesile olmasını diliyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195