Title of a News Article

Çat kapı çalışan Kadınlar...

özel haber

Çat kapı çalışan Kadınlar...
banner206
HABERİN GALERİSİ
KARAKÖPRÜ KADIN KOLLARI

KARAKÖPRÜ KADIN KOLLARI

 AK Parti Şanlıurfa Merkez Karaköprü ilçe Kadın kolları teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında çat kapı çalışmaları seçmen tarafından takdir gördü.
Yaklaşan 1 Kasım genel seçimleri öncesi Ak Partide teşkilatlar arasında kıyasıya bir çalışma var. 
Karaköprü ilçe Kadın kolları Başkanı Eda Çakmaklı ve yönetim kurulu üyelerinin çalışmaları diğer teşkilatlara örnek olarak gösteriliyor. AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri ile esnaf gezisine eşlik eden Kadın kolları üyeleri, farklı aktivitelerin içerisinde oldukları gözlemleniyor. 
7 Haziran seçimlerinin ardından  hiç ara vermeden Kadın kolları teşkilatının çalışma temposunu hiç düşürmeyen Karaköprü Kadın Kolları ilçe Başkanı Ziraat Yüksek Mühendisi ve Karaköprü belediyesi Meclis üyesi Eda Çakmaklı, son günlerde yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. 30 kişilik yönetimi ile birlikte her gün çat kapı yapmaya başlayan Eda Çakmaklı,seçmenin derdini kapıda dinlemiş oluyor. 
Çatı kapı yöntemi ile seçmenden Oy istemenin dışında AK Partiye üye olmak isteyenlerin kayıt işlemlerini yapan Karaköprü Kadın Kolları yönetimi, 1 Kasım seçimlerinde Karaköprü ilçesinde  başarılı olmak istiyorlar.
Karaköprülü kadınların 1 Kasım'da AK Parti iktidarını zafere taşıyan sesler olmak için gece-gündüz demeden kapı kapı çalışacaklarını ifade eden Çakmaklı, Urfastar Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin huzuru ve istikrar için halkın yeniden AK Partiye yöneldiğinin altını çizen  Çakmaklı' Bizler AK Partinin birer neferi olarak seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz, 7 Haziran seçimleri bitti, yeni bir seçim için yeniden kolları sıvadık, şimdi Ülkemizin huzur ve barışı için bizlere daha fazla görev düştüğünü biliyoruz, ancak bu kez güzel bir tablo ile karşılaştık, halkımızın bizlere olan ilgisi ve sevgisi bizlere moral olurken, Tek başına AK Parti iktidarının ayak seslerini duymaktayız, bizler seçmenin kapısını çalışken aynı zamanda sorunlarıda dinliyoruz ve partimize üye olmak isteyenleride üye yapıyoruz'dedi. 

Öte yandan Karaköprü ilçesinde seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili adayları Abdurrahman Yetkin , Karaköprü ilçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, ve ilçe Başkanı Ahmet Aksoy ile Kadın kolları BAşkanı Eda Çakmaklı ile esnaf gezisi yaptılar. 

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2015, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195