Title of a News Article

Çelik’i kimler ziyaret etti...

.

Çelik’i kimler ziyaret etti...
banner206
 

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa’dan gelen üniversite, sivil toplum örgütü ve meslek odaları yöneticilerini kabul etti. 
Bakan Çelik, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Taşaltın ve beraberindeki heyeti, Şanlıurfa Dost Meclisi STK Platformu Başkanı İbrahim Toru ve yönetim kurulu üyelerini, Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu ve ilçe ziraat odaları başkanları ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin ve yönetim kurulu üyelerini Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığında ayrı ayrı kabul etti.
Şanlıurfa’nın sorunları ve projelerinin ele alındığı görüşmelerde Urfalılar Bakan Çelik’ten hayvancılık, tarım ve gıda organize sanayi bölgesi gibi konularda destek istedi.
Bakan Çelik de Şanlıurfa’nın dinamik ve büyük bir şehir olduğunu belirterek, yeni dönemde dev projeleri hayata geçirmek istediklerini kaydetti. 
Şanlıurfa’da uyuşturucu ile mücadele kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüştüklerini aktaran Çelik, kente büyük bir AMATEM yapılacağını vurguladı. 
Bakan Çelik’in Ziraat Odası ile Ticaret ve Sanayi Odası heyetlerini kabulünde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız da yer aldı.  
Urfalılar Bakan Çelik’e bakanlık görevinden dolayı hayırlı olsun dileklerini ileterek, taleplerini dile getirdiler.

Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2015, 19:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195