Title of a News Article

Çelik’in kadrosunda değişime gidildi...

.

Çelik’in kadrosunda değişime gidildi...
banner206

 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığı kadrolarına yapılan atamalara ilişkin kararlar, 17 Mart 2015 tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı. Bakan Çelik'in en güvendiği isim  olan ve Bakanlık müşavirliğine atanan özel kalem Müdürü Rıfat Kayaoğlu, Et ve Süt Kurumu Yönetim Kurulu üyeliğine getirildi.

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda Bakanlık Müşavirliklerine yeni atamalar yapıldı.

Buna göre, açık bulunan 1’inci derece kadrolu ve 3600 ek göstergeli Bakanlık Müşavirliklerine;

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşaviri Rifat Kayaoğlu, Asım Göker Keskin ve Ali Koyuncu atandı.

Bakanlık müşavirliğine atanan Rifat Kayaoğlu’nun, Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine atama kararı da Resmi Gazete’de yayımlandı.

Rifat Kayaoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görevinden istifa ederek 2015’te yapılan seçimlerde AK Parti’den Kastamonu milletvekili adayı olmuştu.

İçişleri Bakanlığı kadrolarına ilişkin atama kararları ile de Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren bu görevinden alınarak Polis Başmüfettişliğine atanırken, Manisa Emniyet Müdürlüğü görevine Elazığ Zülfü Ağar Polis Eğitim Merkezi Müdürü Fevzi Bilgiç getirildi.

63. Hükümet’te Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevini yürüten Faruk Çelik’in, 64. Hükümet’te Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine atanmasının ardından Bakanlık kadrolarında pek çok isim değişti.

Bakan Yardımcılığına AK Parti Çanakkale eski milletvekili Mehmet Daniş’in atandığı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nda, uzun süredir Nihat Pakdil tarafından vekaleten yürütülen Bakanlık Müsteşarlığı’na da Türkiye İş Kurumu Genel Müdürü Dr. Nusret Yazıcı getirilmişti.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakanlık Müşavirlerinden bazı isimler, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kadrolarına atanırken, Bakanlıkta Gıda ve Kontrol Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Erol başta olmak üzere TMO ve ESK Genel Müdürleri de görevlerinden alınırken, bu görevlere yeni isimler atanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2016, 01:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195