Title of a News Article

Cumhurbaşkanlığı sistemi için Urfa'da buluştular...

Cumhurbaşkanlığı sistemi için Urfa'da buluştular...
banner206
HABER: OSMAN KAYA

Müsiad Şanlıurfa Şube Başkanlığının düzenlemiş olduğu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi panelinde Urfalı STK'lara buluştular.

Cumhurbaşkanı Baş danışmanlarından Ahmet Selim Köroğlu, AB Bakan Yardımcısı Ali Şahin, Hak iş Konfederasyonu Başkanı Mahmut Arslan, kırıkkale Üniversitesi öğretim görevlisi Yrd. Doç. Dr. Adnan Küçük, Av. Pınar Hacıbektaşoğlu, Müsiad Şanlıurfa Şube Başkanı Mahmut Barut'un ev sahipliğinde düzenlenen panelde Urfa'da bulunan çok sayıda STK temsilcileriyle buluştular.

sivil toplum örgütü kuruluşları temsilcileriyle buluşan konuşmacılar, 16 Nisan günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili görüş alış verişinde bulundular.

Burada bulunan STK temsilcileri, yapilan olan referanduma tam destek verdiklerini açıklayarak Evet diyeceklerini belirttiler.

Otel El Ruha da düzenlenen panele ev sahibi Mahmut Barut ile birlikte Müsiad Şanlıurfa Şube Başkan Yardımcısı Mithat Arhan'da eşlik etti.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi odası Başkanı ismail Demirkol, Tabip Odası Başkanı Dr. Eyüp Şelli, Hak İş İl Başkanı Selim Gülsatar, 1. Nolu Şube Başkanı Seydi Eyyüpoğlu, Hak İş 2 nolu Şube Başkanı Bozan İzol, Hizmet İş Şube Sekreteri İbrahim Altun, Suphi Yavuz da bu panele katılanlar arasında yer aldı.


Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2017, 11:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195