Title of a News Article

Davutoğlu'nun gelişi öncesi toplantılar.

Özel haber

Davutoğlu'nun gelişi öncesi toplantılar.
banner206
 Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Şanlıurfa programı öncesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri bir araya geldi. 
Iki haftada bir olmak üzere bir araya gelen Şanlıurfa Milletvekilleri bu akşam Milletvekili Halil Özcan'ı evinde bir araya gelerek önemli kararlar aldığı öğrenildi .
TBMM'de onaylanan Şanlıurfa’ya İstiklal madalyası görüşmelerinin ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile diğer Şanlıurfa milletvekilleri Halil Özcan'ı evinde toplantılar. 
Başbakan Davutoğlu'nun Urfa programı öncesi yapılması gereken konular hakkında görüş alışverişinde bulunduğu toplantı  gece yarısına kadar devam etti. Yurt dışında bulunan Milletvekili Kasım Gülpınar toplantıya katilmazken vekiller Urfanın sorunlarını enine-boyuna masaya yatırdılar. 
Alınan bilgilere göre Bakan Çelik  ve Milletvekillerinin Urfanın acil sorunlarının  Başbakan Davutoğlu'na sunulması kararlaştırıldı. Öncelikli olarak  Tugayın taşınması,  1750 yataklı hastane, bazı kurumların Bölge Müdürlüklerinin kurulması ,enerji ve sulama sorunlarının çözümü konusunda destek istenecek. 
Öte yandan Pazartesi günü yapılacak olan Bakanlar kurulunda Şanlıurfa Milletvekili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’i bir sunum yapması bekleniliyor. 
ALİ UZUN

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 01:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195