Title of a News Article

Davutoğlu Urfa BŞB'sinde

.

Davutoğlu Urfa BŞB'sinde
banner206
Şanlıurfa'nın 11 Nisan Kurtuluş'unun 96. yıldönümü münasebetiyle Şanlıurfa'ya gelerek Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyasını veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinlikler kapsamında, İstiklal Madalyasını takdim etmek üzere Şanlıurfa'ya gelerek ilk kez Bakanlar kurulunu Şanlıurfa'da düzenleyen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Başkan Nihat Çiftçi'den brifing aldı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Şanlıurfa'ya vermiş olduğu büyük katkı ve desteklerden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Meclisi tarafından alınan karar ile, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na; Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ve tarafından fahri hemşehrilik beratı ve şehrin anahtarı da takdim edildi.

Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalar hakkında da Başbakan Ahmet Davutoğlu'na birfing veren Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'da yaşanan gelişimi ve dönüşüme anlattı.

Şanlıurfa'da yapılması planlanan projeler hakkında bilgi veren Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'ya verdiği önemden dolayı Şanlıurfalılar adına Başbakan Ahmet Davutoğlu'na minnet ve teşekkürlerini ifade etti.

Kurtuluşun 96. yıldönümünde TBMM'nin kararı ile Şanlıurfa'ya İstiklal Madalyası verildi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu etkinlikler kapsamında 11 Nisan pazartesi günü Başbakan Ahmet Davutoğlu ve TBMM Başkanı İsmail Kahraman Şanlıurfa'ya gelerek, İstiklal Madalyasını takdim etti.

11 Nisan pazartesi günü İstiklal Madalyası takdim töreninin ardından Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Bakanlar, ilk kez Ankara dışında Şanlıurfa'da Bakanlar Kurulu Toplantısını gerçekleştirdiler.

GAPTEAM' DA gerçekleştirilen Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi karşıladı

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2016, 20:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195