Title of a News Article

Erdoğan atamasını yaptı...

.

Erdoğan atamasını yaptı...
banner206

 Şanlıurfalı Bürokrat Uğur Büyükhatipoglu Toprak Reformu Genel Müdür Yardımcılığına atandı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik Urfalı  Büyükhatipoglu'nu önemli bir göreve atanması için kararnameyi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzası için köşke göndermişti. Uzun süredir köşkte bekleyen kararname bu sabah imzadan çıktı. 
Şanlıurfa eski il genel sekreteri ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğünü başarıyla yapan Büyükhatipoglu Bir sur önce çalışma ve sosyal güvenlik Bakanlığına bağlı AB dış ilişkileri daire başkanlığına atanmıştı. 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik'i Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı olmasından sonra gözler Urfalı Bürokratlara çevrilmişti. Tarım Bakanlığına ilk urfalı bir işim köşkten imzalandı. Cumhurbaşkanlığı uzun bir aradan sonra ilk kez bir genel müdür yardımcısı kararnameyi imzalamış oldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nda beklenen bürokrat atamalarına ise atanan diğer isimler ise şöyle 
 
 Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına bağlı ve ilgili kuruluşlarda daha önceden yaşanan görevden almalara bugün atamalar yapıldı. Atama kararlara Resmi gazetede yayınlandı.
 
Atamalar şöyle oldu:
 
Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Karayama atandı.
 
Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Ali Recep Nazlı atandı.
 
Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına Dr. Ahmet Abdullah Antalyalı atandı.
 
Tarım İşletmeleri Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Bakanlık Müşaviri Mehmet Taşan atandı.
 
Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne, Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Dr. Nevzat Birişik atandı.


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2016, 08:35
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit Açar
Halit Açar - 8 yıl Önce

Hayırlı olsun.

Remzisimsek
Remzisimsek - 8 yıl Önce

Uğur bey hayırlı uğurlu olsun.

SIRADAKİ HABER

banner195