Title of a News Article

Ertürk çalışmalarını sürdürüyor

Ertürk çalışmalarını sürdürüyor
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Sedat Ertürk Haliliye İlçesine bağlı Şair Nabi mahallesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
AK Parti 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili Adayı Sedat Ertürk, Haliliye Belediyesi Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ ile birlikte Haliliye ilçesine bağlı  Şair Nabi mahallesinde esnaf gezisi ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu. AK aday Ertürk, mahalle gezisi kapsamında iş yerlerini kapı kapı gezerek esnaf ve vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi.

AK Aday Sedat Ertürk, esnaf ve vatandaşlara 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattı. AK Parti hükümeti tarafından yapılan büyük hizmetleri anlatarak çocukların geleceği için AK Parti’ye oy verilmesi gerektiğini ifade eden  AK Aday Ertürk " Haliliye ilçemize bağlı Şair Nabi mahallemizde esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımızdan dua ve desteklerini istedik. Allah hepsinden razı olsun. Destek olacaklarını ifade ettiler. Destek ve dualarını esirgemeyen vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum"dedi.  

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2018, 14:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195