Title of a News Article

Fabrika işçileriyle bir araya geldiler...

HABER: OSMAN KAYA 

16 Nisan referandumuna sayılı günler kala, AK Parti cephesi seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken yerel de bu çalışmalar durmadan devam ediyor. AK Parti Şanlıurfa il teşkilatı, ilçe teşkilatları ve milletvekilleri genç nüfusun yoğun olduğu bölgelere giderek EVET kampanyasına destek istiyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Teşkilatı başta olmak üzere, yürütülen çalışmalara milletvekilleri, belediye başkanı, ilçe başkanları ve teşkilatlar birlikte hareket etmeyi sürdürüyor.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül öncülüğünde gerçekleşen bugün ki seçim temposu Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde devam etti. OSB Müdürü Yunus Emre Aksu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen fabrika ziyaretine, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mithat Arhan, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş ve bazı yöneticiler katıldı.

OSB Müdürü Yunus Emre Aksu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ziyaret kapsamında, en yoğun çalışma ortamlarının olduğu fabrikalar gezildi. Bunlar, Öz-ak ve Pinaldi Tekstil fabrikaları idi. İlk olarak Öz-ak Tekstile giden AK Parti heyeti, burada çalışan işçilerle aynı sofrada bir araya geldi. Çalışma ortamlarının da ziyaret edildiği Öz-ak'ta yapılan çalışmalar takdirle karşılandı.

Sıraya girip yemek aldılar

AK Parti Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve beraberindekiler, işçiler gibi sıraya girerek yemek aldı. Tabldot, çatal ve kaşık alarak sıraya giren ekip, burada aldıkları yemeklerle işçilerin arasına karışıp yemek yediler. Menüde ise makarna, pırasa ve yoğurt vardı.

Yenilen yemeğin ardından Öz-ak tekstil fabrikası müdürü Murat Koyuncu ile birlikte çalışma alanları gezilerek bilgiler alındı.

Fakıbaba çok beğendi

Sıraya girerek aldığı yemeği çok beğendiğini söyleyen Vekil Fakıbaba, 'hergün kebap yemekten bıkmıştık, makarnayı da çok severim' ifadelerini kullandı.

Yenilen yemeğin ardından, İlçe başkanı Av. Ahmet Aksoy, burada bulunduklarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, 16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesi oyların EVET olması yönünde destek istedi.

Ardından, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir konuşma yaptı. Beyazgül, “Helal olan ne iş varsa o işi yapın. Bizlerde burada bunu gördük. Buraya geliş sebebimizin nedeni şu, önümüzde bir halk oylaması var. Bu halk oylaması siyasi bir partinin oylaması değil, Türk Milletinin meselesidir.” İfadelerini kullandı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ise, “Bu ülkede huzurun barışın devam etmesi için 16 Nisan’da evet diyeceğiz, sizler burada huzurlu bir şekilde çalışabilmeniz için ülkenin istikrarı şart. Hepinizden tam destek bekliyoruz” dedi.

Son olarak bir konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ise, sandalye üzerine çıkarak fabrikada çalışan işçilere seslendi.

Fakıbaba, “sizler üreten insanlarsınız, sizlerle gurur duyuyorum. Sizler böyle çalışarak üretmeye devam ederseniz, Türkiye, dünyada çok iyi ses getiren bir ülke haline gelecektir. Hep birlikte çalışacağız, el ele vereceğiz, hepimizin çok çalışması gerekiyor.” Dedi.

Öz-ak Tekstil fabrikası ziyareti sonrası, Pinaldi tekstil A.Ş fabrikasına gidilerek burada çalışan kadın ve erkek çalışanlarla bir araya gelindi. Yine çalışma ortamları gezilerek bilgiler alındı. Pinaldi tekstil A.Ş yetkilisi Ahmet Eraydın misafirlerini fabrikada yapılan çalışma ortamıyla ilgili bilgilere aktardı.

Buradaki ziyaret sonrası AK Parti heyetinin OSB’deki gezisi sonlandı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2017, 22:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195