Title of a News Article

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Arzu, EXPO Alanına Ağaç Dikti

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Expo 2016 yönetim kurulu toplantısı için geldiği Antalya’da Expo bahçesine Manolya ağacı dikti. Bakan Arzu, Şehit Polis Memuru Serkan Çölkesen’in baba evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.Gıda...

Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Arzu, EXPO Alanına Ağaç Dikti
banner206
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Expo 2016 yönetim kurulu toplantısı için geldiği Antalya’da Expo bahçesine Manolya ağacı dikti. Bakan Arzu, Şehit Polis Memuru Serkan Çölkesen’in baba evine giderek taziye ziyaretinde bulundu.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Expo 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı ve bir dizi ziyarette bulunmak üzere Antalya’ya geldi. Antalya Havalimanı’ndan Expo 2016 sergi alanına gelen Bakan Arzu, burada sergi alanında devam eden çalışmaları inceledi, Expo 2016 Genel Sekreteri Haşmet Suiçmez’den bilgiler aldı. Bakan Arzu’nun incelemelerine Antalya Valisi Muammer Türker ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Antalya İl Müdürü Ahmet Dallı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Bahattin Bayraktar da eşlik etti.
Expo tepesi ve Expo gölünde de incelemelerde bulunan Bakan Arzu, devam eden çalışmaların gidişatıyla ilgili memnun olduğunu söyledi. İncelemelerin ardından Expo bahçesine gelen Bakan Arzu, burada kendisi için özel olarak hazırlanan yere ağaç dikti. Manolya cinsi ağacın etrafına kürekle toprak atan Bakan Arzu, ağaca can suyu vermeyi de ihmal etmedi. Üzerinde “Bu ağaç Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu tarafından dikilmiştir” yazılı plakayı da ağacın yanına çaktı.
ŞEHİT EVİNE TAZİYE ZİYARETİ
Expo sergi alanındaki incelemelerin ardından Bakan Arzu, Hakkari-Van karayolunun 30’uncu kilometresine terör örgütü PKK tarafından yola döşenen mayının patlatılması sonucunda şehit olan ve geçtiğimiz Çarşamba günü toprağa verilen Polis Memuru Serkan Çölkesen’in Muratpaşa ilçesi Kızıltoprak mahallesi 988 sokak üzerindeki baba evine taziye ziyaretinde bulundu. Taziye çadırında basına kapalı gerçekleşen ziyarette Bakan Arzu, Şehit Babası Bayram Çölkesen ile görüşerek baş sağlığı diledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195