Title of a News Article

Halil Özcan tura çıktı

Halil Özcan tura çıktı
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, Ankara dönüşü hemen Referandum çalışmalarına yeniden başladı.
Beraberinde Eyyubiye ilçesi AK Parti İlçe Başkanı Av. İsmail Demirbaş ve bazı Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretine başlamadan önce AK Parti Eyyubiye İlçe Teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleriyle fikir alış verişinde bulundu.
Ankara sonrası, “Şanlıurfa'dayız, Bismillah dedik ve başladık” diyerek referandum çalışmalarına hız vereceklerini belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç.Dr. Halil Özcan, “Eyyübiye İlçe Teşkilatımızı ziyaret ederek start verdik, durmak yok yola devam. Öncelikle Haşimiye meydanında açmış olduğu ‘EVET’  standını ve esnafı ziyaret ettik. Çevredeki esnafları da ziyaret ederek 16 Nisan’da EVET oyu kullanmaları önerisinde bulunduk. Birçok esnafımızın teveccühü belli. Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olduklarını belirtiyorlar ve EVET oyu vereceklerini söylüyorlar. Halen tereddüt eden birkaç vatandaşımız ise, konuyu kendilerine anlatıp aydınlatınca tamam diyorlar. Bu durum da bizi oldukça sevindiriyor. Allah’ın izniyle Şanlıurfa 16 Nisan’da en fazla EVET oyu çıkaran illerin başında yer alacaktır inşaallah” dedi.
“Durmak yok, yola devam” düsturuyla çalışmalarını son gününe kadar devam ettireceğini belirten AK Vekil Özcan, Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi; çalmadık kapı, sıkmadık el kalmayıncaya kadar en ücra köşelere kadar ulaşıp Anayasa düzenlemesi yapılan 18 maddeyi ve neden EVET oyu verilmesi gerektiğini anlatacaklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2017, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195