Title of a News Article

Kayyum Başkanı iddiaları yanıtladı...

.

Kayyum Başkanı iddiaları yanıtladı...
banner206
 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu gerekçesiyle şirketlerine kayyum atanan firari Akın İpek’in annesi Melek İpek’in “Beni tapulu evlerimden atıyorlar” propagandasının gerçek olmadığı ortaya çıktı. Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Hasan Ölçer, Melek İpek’in kaldığı bütün evlerin tapusunun Koza İpek Holding A.Ş.’ye ait olduğunu belirterek, “Şirkete ait bütün evlerde kalmak istiyor” şeklinde konuştu.
 
NEREDE KALACAĞINA KARAR VERSİN!
 
Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ölçer, Melek İpek’in “Beni tapulu evlerime sokmuyorlar” şeklindeki kara propagandasına düzenlediği basın toplantısı ile cevap verdi. Günlerdir örgüt medyası ve hükümet karşıtı medya organları üzerinden sürdürülen algı operasyonlarına karşılık veren Ölçer, yaptıkları her işin hukuki olduğunu, hukukun dışına çıkmalarının söz konusu olmadığını kaydederek, “Melek İpek artık şuna karar versin. Çankaya’da Oran Mahallesi’nde bir rezidansta mı kalıyor. Burası mı onun mülkiyeti, yoksa Ankara İncek’teki 14 dönümlük malikânede mi ikamet ediyor. Yoksa İstanbul’daki yalıda mı ikamet ediyor. Bütün bu evlerin tapusu Melek İpek’e değil, şirketimize aittir” dedi.
 
BÜTÜN EVLER ŞİRKETİN!
 
Koza İpek Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yazgı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında iddialara cevap veren Ölçer, “Ben 30 yıllık avukatım. Bütün hayatımız boyunca çok açık bir şekilde şunu ifade etmek isterim ki kaynağını hukuktan almayan, kaynağını kanundan almayan hiçbir yetki kullanılamaz. Kullanılsa bile bu yetkinin kullanılması hiçbir zaman meşru olmaz. Meşru olabilmesi için mutlaka ve mutlaka yetkisini, kaynağını kanundan alması lazımdır. Bu çerçevede İpek ailesi, Akın İpek ve Melek İpek son günlerde yalan, yanlış ve gerçek dışı bir takım iddialarla, ifadelerle kamuoyunda bir algı oluşturmaya çalışıyor. Bir mağdur edebiyatı oluşturmaya çalışıyorlar. Bu çerçevede de ‘Bizim tapulu mülkümüze bizi sokmuyorlar’, ‘Bizi tapulu gayrimenkulümüzden dışarı atıyorlar, dışarı çıkarıyorlar’ diye bir mağdur edebiyatı oluşturmaya çalışıyorlar. Fakat meselenin aslı esası kesinlikle bu değildir. Çünkü Melek İpek’in MERNİS adresi, yani gayrimenkul olarak ikamet adresi Ankara’da… O da şirketimize aittir. Melek Hanım’ın oturduğu gayri menkule şimdiye kadar hiçbir şekilde müdahil olmadık. Çıkarılması için de herhangi bir yola tevessül etmedik” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2016, 02:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195