Title of a News Article

Kılıçdaroğlu’ndan Gaziler Günü Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle yayımladığı mesajda, “Tüm şehitlerimizin aziz hatıralarına duyduğumuz...

Kılıçdaroğlu’ndan Gaziler Günü Mesajı
banner206
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 19 Eylül Gaziler Günü sebebiyle yayımladığı mesajda, “Tüm şehitlerimizin aziz hatıralarına duyduğumuz saygı, gazilerimize ve ailelerine sahip çıkma görev ve sorumluluğumuz artarak devam edecektir. Kararlılık ve sorumluluğumuz, vatanseverliğimizin ve tarihimize karşı duyduğumuz saygının doğal bir sonucudur” dedi.
Kılıçdaroğlu’nun mesajı şöyle devam etti:
“Gaziler Günü, TBMM tarafından Sakarya Meydan Muharebesi’nin kazanılmasının ardından 19 Eylül 1921’de Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Mareşal’ rütbesi ve ‘Gazi’ unvanın verildiği tarihi bir gündür. Gaziler Günü’nün taşıdığı derin anlamın ışığında vurgulamak isterim ki şehitler ve gazilerimiz için bugüne kadar yapılanlar, yapılacak olanlar, kendilerinin göstermiş olduğu kahramanlık ve fedakarlığın yerini tutamaz. Bu bilinçle tüm şehitlerimizin aziz hatıralarına duyduğumuz saygı, gazilerimize ve ailelerine sahip çıkma görev ve sorumluluğumuz artarak devam edecektir. Kararlılık ve sorumluluğumuz, vatanseverliğimizin ve tarihimize karşı duyduğumuz saygının doğal bir sonucudur. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, vatan sevgisinin sembolleri olan şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi şükranla anıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2015, 20:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195