Title of a News Article

Kuş'tan flaş açıklamalar...

Kuş'tan flaş açıklamalar...
banner206

Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, seçim çalışmaları kapsamında Büyükyol caddesinde bulunan esnafı gezerek destek istedi.

Belediye Meclis üyesi Ali Malkoç, Kenan Kayral ve İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte esnaf gezisine çıkan Ak Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, 31 Mart seçimleri Türkiye’nin en önemli seçimi olduğunu yineledi.  Kuş’ Şanlıurfa halkının desteği ile Milletimizin ve ümmetin şerefine, namusuna, izzetine halel gelmemesi için gerekirse canımız pahasına çalışacağız” dedi. Büyükyol caddesinde bulunan esnafı gezerek destek isteyen ve sorunları dinleyen Kuş, burada kısa bir açıklama yaptı. Seçime artık sayılı günler kaldığını ifade eden Kuş, ‘ Eyyübiye halkının desteği ve duasıyla alacağımız Oy’larla Türkiye rekoru kıracağız, biz gönül Belediyeciliği yapıyoruz, Yeter ki biz birbirimize sahip çıkalım. Yeter ki biz davamıza ihanet etmeyelim. Yeter ki biz kardeşliğimize leke sürmeyelim. Bunları başardığımızda Allah’ın izniyle ne HDP-PKK, ne  Haçlı artıkları, ne Bizans heveslileri,  bizi yolumuzdan ve doğrularımızdan ayıramazlar’ dedi.

Eyyübiye halkının talep ve önerileri ile hazırladıkları projelerle, Eyyübiye'de 5 yıl içerisinde gözle görülür hizmetler yapacağını da vurgulayan Kuş' Halkımızın bize emaneti olan Eyyübiye'de şeffaf ve adil bir yönetim anlayışı sergileyeceğiz' açıklamasında bulundu...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195