Title of a News Article

MHP Urfa adayından flaş açıklama...

MHP Urfa adayından flaş açıklama...
banner206
MHP Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Çetinkaya, adaylık konusunun kesin kararın bu hafta sonuna kadar verileceğini söyledi. 

Mart 2019'da yapılacak olan yerel seçimler öncesi MHP'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan TBB  genel sekreteri Abdullah Çetinkaya'nın kesin olarak aday olup olmayacağı ise bu hafta sonu MHP ve Ak Partili kurmayların alacağı karara bağlı olduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre ,Ak Parti ve MHP arasında ki ittifak görüşmeleri sonucu MHP Şanlıurfa gibi bir çok şehirde aday gösterip göstermeyeceği merak ediliyor. Kulis bilgilerine göre ise, MHP'' nin Şanlıurfa BŞB adayının geri çekilmesine karşı en az iki ilçenin MHP'ye bırakılması Gündem de. 



MHP Şanlıurfa BŞB adayı Çetinkaya sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak şu ifadelere yer verdi "Genel Başkanımız sn.Dr.Devlet Bahçeli ve MKYK Üyesi Milletvekilimiz sn İbrahim Özyavuz ile istişarede bulunduk.Duruşumuz sağlamdır, bu duruşla yeni zaferlere imza atacak ve hep birlikte başaracağız.Büyük Türkiye hedefimize; el ele,omuz omuza,dayanışma içinde ulaşacağız.MHP ve Ak Parti ittifakı bir seçim ittifakı olmayıp,ülkemizin bekası, birlik ve beraberliğimizin ittifakıdır.

Güncelleme Tarihi: 24 Aralık 2018, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195