Title of a News Article

Özcan, 'Evet'ler tüm mazlumların bayramı olacak'

Özcan, 'Evet'ler tüm mazlumların bayramı olacak'
banner206
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, merkez ve kırsal demeden 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum için çalışmalarına kırsa ve merkez ayırımı yapmadan devam ediyor. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan ve beraberindeki heyetle ilk önce Haliliye ilçesinde bulunan köyleri ziyaret ettikten sonra Eyyübiye ilçesine bağlı bulunan köyleri de ziyaret etmeyi ihmal etmeyerek burada bulunan muhtar ve bölge kanaat önderleri ile sohbet ederek 16 Nisan’da yapılacak olan referandum için destek istedi.

Vekil Özcan, "Herkes bizi iyi karşılıyor ve davaya sahiplenmişler doğrusu şimdi en son şeyh’imiz kanaat önderimiz Sayın Sait İnanır beyefendinin evindeyiz. Onu ikna etmeye biz gelmedik onun duasını almaya zaten kendisi bizim kadar çalışıyor davaya sahip yıllardan beri bu Dünya’da dünden değil biz kendisine burada teşekkür ediyoruz. Bölge olarak ova halkı biz gezdiğimiz bölge ova bölgesi Viranşehir yolunda sınıra kadar herkes zaten yıllardır bayrağının, milletinin, devletinin, reis’inin yanında hak ve batıl olduğunu insanlar en azından anlamış küfür’ün ve şer odaklarının bir tarafta olması bölge halkını ve ovayı çok rahatsız etmiş ve herkes canı gönülden bu referandum da evet çıkması için canı gönülden çalışmaktadır.  Bununda bilincinde burada eğer evet çıktığı taktirde bu evetler Filistin’deki kardeşimizin bayramı ve sevinci olacak. Sudan’daki kardeşimizin bayramı ve sevinci olacak. Suriye’deki mazlum kardeşimizin bayramı sevinci olacak. Nerede mazlum varsa bütün herkesin gözü umudu Türkiye’de  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da ve herkesin duası onunla onun için vereceğimiz evet onlara destek onların umudu onların bayramı olacak. Şer odaklarınızda yası olacak"dedi. 
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, "Allah’ın izniyle cevabı biz 16 Nisan’da vereceğiz. Ben bütün kanaat önderlerimize bölge halkımıza sizin aracığınızla ben herkese teşekkür ediyorum. Dediğim gibi ziyaretlerimiz sadece sohbet amaçlı ve kendileri zaten işin bilincinde davayı zaten sahiplenmişler Allah razı olsun Allah onları başımızdan eksik etmesin. Bu milletin kendi takdiri bizde Allah’a çok şükür çok zorlanmadan kolay siyaset yapıyoruz. Buda bizim için bir nimet ben tekrar ova halkına teşekkür ediyorum. Urfalı hemşerilerimde teşekkür ediyorum. Urfa’nın genellide Allah’a çok şükür teveccühü çok iyi bütün diğer ilçelerde de kürdü ile Arap’ıyla, Sunisiyle, Alevi’siyle kardeş ve huzur kenti Şanlıurfa’nın Dünya’ya yakışır ile bir sonuçta alacağız. Sayın Şeyh’imiz Sait Bey efendinin söylediği gibi  Urfa inşallah büyükşehir’lerde rekor kıracak ve birinci olacak. Hedefimizde odur ben tekrar herkese teşekkür ediyorum"dedi. 

Karaali Bölgesi Kanaat önderi Şeyh Sait İnanır; "Türkiye için Türkiye’nin geleceği için yani memleketini seven, vatanını seven, dinini seven evet diyecek". 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Halil Özcan, ilk önce Haliliye ilçesine bağlı bulunan Düzenli, Açıkyazı, Kapaklı, Yolyazı, Konak, Uluhan, Sarpdere köylerini ziyaret ettikten sonra bu defa da Eyyübiye bölgesine gezerek burada da Karahisar ve Karahisar köyüne bağlı Karaca mezrasını ve Karaali bölgesini ziyaret ederek çalışmalarına devam etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 23:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195