Title of a News Article

Özcan: Urfa'nın huzuru daha önemli...

.

Özcan: Urfa'nın huzuru daha önemli...
banner206

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan, seçim çalışmalarını aralıksız olarak tam hızda sürdürürken Urfa'nın huzuru daha önemli vurgusu yaptı  

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan Eyyübiye ilçesi, Akçakale ve Harran’da kırsal mahallelerde yaptığı ziyaretlerde Köy muhtarları ve bölge kanaat önderlerinden tam destek aldı. Bir günde Akçakale ilçesine bağlı 20 köyü gezen AK Parti Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan, her gittiği yerde ilgiyle karşılanırken, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek AK Parti’ye destek olmalarını istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan, AK Parti Eyyübiye ilçe Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mahmut Gündoğdu ile beraber, Akçakale ilçesine bağlı Tilkili, Sevimli, AlatlarŞekertepe, Donandı, Esendik, Geçitli, Güvenç, İncedere,KöseörenSınırgörenAkkeçi, Eke Karatepe, Taşkınlar, Aşağı ve Yukarı Cinpolat, Dibek, Duruca,  kırsal mahallelerini ziyaret etti.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr. Halil Özcan ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada “Bugün sadece gezmiş olduğumuz köy sayısı 20 oldu. İnşallah 1 Kasım 2015 gününe kadar bütün köylerimizi ziyaret etmiş olacağız. Her dolaştığımız köyde, bizi ayrı ayrı memnun edici görüntüleri izliyoruz, görüyoruz. Allah bütün hemşerilerimizden razı olsun. Hizmetleri soruyoruz, hizmeti olanlara bakıyoruz, şuanda yapacağımızı yapıyoruz, yetişmeyen sorunları ise seçimden sonraya bırakıyoruz. Bizim amacımız en başta hemşerilerimize hizmet etmek, hizmetkârlık yapmak, hemşerilerimizin dualarını almaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2015, 09:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195