Title of a News Article

Özcan"Ameliyata izin vermeyiz"...

Özcan"Ameliyata izin vermeyiz"...
banner206

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili TBMM idare amiri Halil Özcan, HDP eş Genel başkanı Sezai Temelli'yi ağır dille eleştirdi . HDP'li Temelli'nin bir mitingte söylediği " vaad edilmiş topraklar" sözü bir çok kesim tarafından tepkiyle karşılanıyor. 

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Özcan' da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak Temelli'yi eleştirdi. İşte Özcan'ın O paylaşımı 

Eli kanlı terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin Eşbaşkanı Sezai Temelli, terör devleti İsrail yanlısı olduğunu gizlemiyor ve sözde “vaad edilmiş” toprakları işgalci İsrail’e vermeyi ima ediyor. Anadolu coğrafyasına 1000 yıl önce gelen ve bu toprakları Şehitlerimizin kanıyla yoğuran Aziz Milletimiz, terör devleti İsrail'in projesi olan “vadedilmiş topraklar” ifadesini kabul etmediğini ve Ülkemiz üzerinde siyasi ameliyat yapılmasına asla izin vermeyeceğini 31 Mart Seçimlerinde birkez daha kanıtlamıştır. Söz konusu şahıs, aklınca bu toprakları kuruttuğumuzu iddia etmektedir. Ancak, tam tersine AK Parti hükümetlerimiz bu toprakların verimini ve bereketini attırmak için çalışıyor. Güneydoğu Anadolu Projesi’nin (GAP) alanı, Fırat-Dicle Havzası ile yukarı Mezopotamya ovalarında yer alan; Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şırnak ve Şanlıurfa olmak üzere 9 ili kapsamakta olup, bu illerin alan ve nüfus büyüklüğü, Türkiye’nin ortalama % 10,7’si civarındadır. GAP’ın temel hedefleri; Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin sahip olduğu kaynakları değerlendirerek, bölge halkımızın gelir düzeyini ve yaşam kalitesini yükseltmek, bu bölge ile diğer bölgeler arasındaki gelişmişlik farkını gidermek, kırsal alandaki verimliliği ve istihdam olanaklarını artırarak ulusal düzeyde ekonomik gelişme ve sosyal istikrar hedeflerine katkıda bulunmaktır. Hükümetlerimiz bu kadar büyük projeleri hayata geçirirken ve bölgemizin her açıdan kalkınmasını sağlamakta iken, Hükümetimize karşı akıl almaz ithamlarda bulunarak karalamaya çalışmak, ancak PKK'nın ve onun destekçilerinin fikirleri olabilir. Açıkça ve gafilce söylenen bu sözlere ve oynanan tüm oyunlara rağmen Ülkemiz; Tek Devlet, Tek Millet, Tek Vatan ve Tek Bayrak şiarıyla hedeflerine güçlenerek ulaşacaktır. Bu vesileyle; 31 Mart Yerel Seçimlerindeki savunduğumuz beka sorununa duyarlı olup, desteğini ve duasını esirgemeyen Şanlıurfalı Kardeşlerime birkez daha teşekkür ediyorum.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195