Title of a News Article

Özyavuz'un davetine evet dedi...

Özyavuz'un davetine evet dedi...
banner206

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Harran Belediye Başkanı Özyavuz'un davetine olumlu cevap vererek Şanlıurfa'ya geliyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Harran ilçe Belediye Başkanlığını kazanan MHP'li Başkan Mahmut Özyavuz, MHP Şanlıurfa il Başkanı Mahmut Güneş ile birlikte bugün genel merkezde MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli tarafından kabul edildiler. 

MHP Lideri Bahçeli, kabulde, 31 Mart yerel seçimlerinde açık ara farkla seçimi kazanan Özyavuz ve Güneş'i tebrik etti. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, görüşmede MHP Lideri Devlet Bahçeli'ye İlçe hakkında brifing verdikten sonra, Şanlıurfa'ya davet etti. Bahçeli, Genç Başkanın davetine evet diyerek istanbul seçimlerinden sonra Memleketi Şanllurfa'ya geleceğini söyledi.  Başkan Özyavuz, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin kabullerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra rahleli Kuran-ı Kerim ve Mırra takımını hediye olarak takdim ettikten sonra makamdan ayrıldı. Bahçeli, Özyavuz'a başarılar diledi. 

Öte yandan, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 23 Haziran seçimlerine kadar İstanbul'da kalarak Cumhur ittifakı adayı Binali Yıldırım'a destek için çalışmalara katılacakları öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2019, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195