Title of a News Article

Romanya Büyükelçisi Urfa'da

Romanya Büyükelçisi Urfa'da
banner206

Romanya'nın Ankara Büyükelçisi Stefan Tinca, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (ŞUTSO) gerçekleştirilen toplantıda, iş insanlarıyla bir araya geldi.

Romanya ile Türkiye ve Şanlıurfa arasında yapılan ihracat, yatırım ve teşviklerle ilgili konuların görüşüldüğü toplantıda, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, ilimizin sanayi, ticari, turizm ve tarım sektörü potansiyeline ilişkin detay bilgiler paylaştı.

Gerçekleşen toplantıda Şanlıurfa'da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Büyükelçisi Stefan Tinca, Romanya ile Şanlıurfa arasında devam eden ekonomik işbirliklerinin olduğunu ve Şanlıurfalı yatırımcıların Romanya’nın çeşitli kentlerinde, yatırımlar yaptıklarını söyledi. Büyükelçi Tinca, “Türkiye ile Romanya arasındaki ekonomik ilişkilerin daha da artmasını temenni ediyoruz” dedi.

Toplantıya, Romanya Ankara Büyükelçisi Stefan Tinca’nın yanı sıra, Ankara Konsolosu Erdal Bolat, Ticaret Müşaviri Mihaela Turbaceanu, Protokol ve İdari İşler Yöneticisi Daniel Furculesteanu, Romanya'nın Şanlıurfa Fahri Konsolosu Mehmet Erdem, ŞUTSO Meclis Başkanı Ahmet Altun, Yönetim Kurulu Başkanı İ.Halil Peltek, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Direkçi, Meclis Üyeleri İsa Gökmen, Mustafa Sonekinci ile ilimizdeki ihracatçı ve ithalatçı firma temsilcileri katıldı.

Toplantı, iş insanlarının sorularının cevaplanmasının ardından sona erdi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayşe solmaz
Ayşe solmaz - 2 yıl Önce

Tebrk ediyorum, urfa için gurur verici

SIRADAKİ HABER

banner195