Title of a News Article

TÜMSİAD URFALI BÜROKRATLARI KUTLADI

TÜMSİAD URFALI BÜROKRATLARI KUTLADI
banner206

 TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Sadık Sade ve yönetimi  Büyükşehir Belediye Genel Sekreterliğine asaleten atanan Abdülkadir Açar ve Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğüne atanan Murat Çakmaklı'ya hayırlı olsun dileğinde bulundular.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliğine İç İşleri Bakanlığının onayı ile asaleten atanan Abdülkadir Açar ve Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğüne atanan Murat Çakmaklı'ya  tebrik ziyaretleri başladı. TÜMSİAD Şanlıurfa şube Başkanı Sadık Sade, Başkan Yardımcılar İbrahim Şen, Mustafa Demir, Halaf Karataş,yönetim kurulu üyeleri  Nihat Akbıyık, Volkan Uzsoy, Mehmet Kırboğa, Selçuk Karakuş, Mithat Akelçi ilk olarak Açar'ı ziyaret ettiler. 
TÜMSİAD Şanlıurfa şube Başkanı Sadık Sade, BŞB Genel Sekreterliğe atanan değerli Bürokratımız Abdülkadir Açar ve Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürlüğüne atanan Murat Çakmaklı beyi tebirk ediyoruz. Urfa açısından ve BŞB açısında olumlu bir gelişme olarak görmekteyiz, biz iş dünyası ve bir STK olarak her zaman Urfalı Bürokratlarımızın destekçisi olduk. sayın Açar ve  Çakmaklı'nın önemli hizmetlere imza atacağına inaniyoruz'dedi. BŞB Genel Sekreteri Açar ve Çakmaklı TÜMSİAD'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getirdiler. 



Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2016, 17:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195