Title of a News Article

Urfa'da kongre heyecanı başladı...

Urfa'da kongre heyecanı başladı...
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi Suruç ve Bozova  kongrelerini gerçekleştirdi.

MHP Şanlıurfa il Başkanlığı koordinesinde bugün 7.ilçenin kongreleri yapıldı. Bozova ve Suruç ilçelerinde“İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak” teması ile yapılan kongreler MHP Şanlıurfa il Teşkilat Başkanı İbrahim Ocakoğlu'nun  katılımı ile gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin kongre için göndermiş olduğu mesajını okuyan Başkan Ocakoğlu, yeninden başkan seçilen Suruç ilçe başkanı Halil Çelikten ve Bozova ilçe Başkanı Remzi Özaydın ve yönetim kurulu üyelerini kutladı. Bozova Belediyesi konferans salonunda düzenlenen kongreye Ak Partili Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, Teşkilat Başkanı  İbrahim Ocakoğlu'nun yanısıra  il başkan yardımcısı Mahmut İren, Karaköprü İlçe başkanı Mahmut Çiftçi ,il yöneticisi Osman Bağmancı ve delegeler katıldı. Kongreye tek liste ile gidildi ve  mevcut başkan Remzi Özaydın güven tazeledi.

Suruç ilçesinde ise Başkanlığa Halil Çelikten seçildi. Her iki kongrede Coronavirüs tedbirleri kapsamında önlemler alındı.

Öte yandan MHP'de yarın Birecik ile Halfeti ilçe kongreleri yapılacak. 

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2020, 22:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195