Title of a News Article

Urfalı Başkan güven tazeledi

Urfalı Başkan güven tazeledi
banner206

Adana'da, dün yapılan olağan genel kurulda Urfalı Başkan Mahmut Nazif Hayırlı tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Tarım-İş Sendikası Adana Şubesi'nin dün olağan seçime gitti. 14. Olağan Genel Kurulu'nu seçimine gidildiği sendikada 2 aday yarıştı. Oluşan divan heyetinin ardından oylamaya geçildi.

Yapılan genel kurulda iki liste yarıştı. Mevcut Başkan Mahmut Nazif Hayırlı'nın listesi genel kurul üyelerinden 78 oy alarak 3. kez seçimi kazanan taraf oldu. Başkan Mahmut Nazif Hayırlı böylelikle 3. kez başkan seçilerek güven tazeledi.

Diğer aday Murat Ulaş ise 42 oy aldığı öğrenildi.

Tarım İş Sendikası Genel Başkanı İlhami Polat'ta katıldığı genel kurul sonrası, Hayırlı'yı tebrik eden bir paylaşımda bulundu.

Yapılan olağan seçim sonrası kısa bir açıklamada bulunan Başkan Hayırlı şunları söyledi;

"Öncelikle 14. olağan genel kurulu kongremiz hayırlara vesile olsun. Bugün burada bizlere tekrardan destek veren değerli delegelerime ve yönetim kuruluma çok teşekkür ediyorum. Elbette ki kazanan Tarım işçisi olmuştur. Bu vesileyle Katılım sağlayan Genel Başkanlarıma, deleğelerime, yönetim kurulunda olan dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Hepinizi Allaha emanet ediyorum bundan sonra Tarım işçileri için yapacağımız çok projelerimiz var yılmadan durmadan çalışacağız."

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195